detector.media
12.09.2013 15:49
«1+1» заявляє, що не бачить підстав до претензій щодо шоу «Хочу в ВІА Гру»
«1+1» заявляє, що не бачить підстав до претензій щодо шоу «Хочу в ВІА Гру»

Телеканал «1+1» заявляє, що не бачить підстав  висловлювати претензії до каналу та генерального директора Олександра Ткаченка щодо прав на назву телевізійного шоу «Хочу у ВІА Гру». Про це «Детектор медіа» повідомили у прес-службі каналу.

 

«Ми, компанія, не бачимо підстав для претензій такого роду до телеканалу «1+1» як до мовника проекту «Хочу в ВІА Гру». Це стосується і претензій на адресу Олександра Ткаченка особисто», - зазначив канал.

 

За інформацією Like.LB.ua, продюсер гурту «ВІА Гра» Дмитро Костюк написав заяву в міліцію щодо дій генерального директора групи «1+1 медіа» Олександра Ткаченка стосовно використання торгового знаку «ВІА Гра» у рекламній компанії шоу «Хочу у ВІА Гру» і у зв'язку з виходом програми в ефір, за якою було розпочате  досудове розслідування. Попередня кваліфікація - частина 1 статті 176 «Порушення авторського права і суміжних прав» Кримінального Кодексу України.

 

У коментарі виданню пан  Костюк зазначив, що подав заяву до Подільського РВВС Києва. «До цього я намагався вирішити питання по-людськи , але на мої листи Олександр не відповідав. Я навіть поширив у ЗМІ відкритий лист йому. 6 вересня було розпочато кримінальне провадження проти Олександра Ткаченка, в якому мене визнали потерпілою стороною», - додав він.

 

Нагадаємо, раніше  Дмитро Костюк написав відкритий лист до генерального директора «1+1» Олександра Ткаченка. Зокрема, в ньому стверджується, що пан Костюк є єдиним власником торгової марки VIA GRA  і не давав нікому дозволу на її використання.

 

Пан Ткаченко у коментарі «Комсомольській правді в Україні» сказав, що бачив інформацію в інтернеті про те, що Дмитро Костюк звернувся до нього з листом щодо  шоу, однак такого листа не отримував. І додав: «Наскільки я знаю зі слів Костянтина Меладзе, питання  прав з юридичної точки вирішино».

 

Нагадаємо, що шоу «Хочу у ВІА Гру» вийшло одночасно на телеканалах України, Росії, Білорусі і Казахстану.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY