Княжицький назвав брехнею слова екс-журналістів ТВі про його кабінет на каналі

Княжицький назвав брехнею слова екс-журналістів ТВі про його кабінет на каналі

9 Вересня 2013
4393

Княжицький назвав брехнею слова екс-журналістів ТВі про його кабінет на каналі

4393
Княжицький назвав брехнею слова екс-журналістів ТВі про його кабінет на каналі
Княжицький назвав брехнею слова екс-журналістів ТВі про його кабінет на каналі

Народний депутат екс-директор телеканалу ТВі Микола Княжицький у коментарі «Детектор медіа» назвав брехнею твердження у відкритому листі колишніх журналістів ТВі про його періодичну присутність і власний кабінет на каналі ТВі.

 

«Я на каналі вже декілька місяців не з'являюся, у мене там немає кабінету. Можете в цьому переконатися - заїхати і запитати, де там мій кабінет, запитати в будь-кого з журналістів, коли вони мене там бачили. Тому коли громадянин Російської Федерації та ведучий прокремлівського каналу Павєл Шеремет, у тому числі, звертається до Яценюка, щоб вплинути на мою політичну діяльність, то як це назвати, як не звичайними політичними іграми, коли хтось грає навмисно, а когось просто використовують?».

 

Про лист, як каже пан Княжицький, він дізнався від журналіста «Подробностей» телеканалу «Інтер», який зателефонував по коментар. «Після цього дзвінка мені стало зрозуміло, хто в цьому зацікавлений. Що це за велика загальнонаціональна подія, коли розповсюджується неправда, а потім цю неправду намагаються коментувати на одному з найбільших каналів країни? Очевидно, що це пов'язані речі», - вважає пан Княжицький.

 

Зі слів пана Княжицького, він потім прочитав зміст листа на «Українській правді» і «Детектор медіа». «Коли пишеться відверта брехня, значить, це брехня замовна. Мені було дивно, що це з'явилося на сайтах шанованих видань, перш ніж це було перевірено».

 

На зауваження, що це відкритий лист, підписаний конкретними прізвищами, які вказувала «Детектор медіа», пан Княжицький повідомив, що телефонував Юрію Макарову і сказав, що його не було на каналі. «Він сказав, що готовий переді мною вибачитися. Це означає, що деякі шановані люди, які це підписали, їх ввели в оману», - заявив пан Княжицький.

 

Нагадаємо, журналісти ТВі, які пішли з каналу після зміни власника, звернулись до лідера фракції «Батьківщина» Арсенія Яценюка з проханням «розібратися» з депутатами, які мають стосунок до рейдерського захоплення каналу.

 

У листі, з-поміж іншого, йдеться: «Чи відомо Вам, Арсенію Петровичу, що до останнього часу за Миколою Княжицьким за адресою ТВі зберігався кабінет, а періодичну присутність народного депутата на каналі може підтвердити будь-хто з нинішніх працівників?».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4393
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду