До 16 вересня – прийом заявок на тренінг «Телевізійний репортаж: динаміка та контент»

6 Вересня 2013
4006

До 16 вересня – прийом заявок на тренінг «Телевізійний репортаж: динаміка та контент»

4006
До 16 вересня – прийом заявок на тренінг «Телевізійний репортаж: динаміка та контент»

Міжнародна громадська організація «Інтерньюз-Україна» запрошує журналістів, репортерів та редакторів теленовин на дводенний тренінг із майстерності ведення телерепортажу «Телевізійний репортаж: динаміка та контент», який буде проходити 27-28 вересня в Києві (вул. Ризька, 15, офіс МГО «Інтерньюз-Україна»).

 

На тренінгу учасники дізнаються про:

- специфіку репортажної тележурналістики;

- правила взаємодії картинки і голосу за кадром;

- рекомендації щодо відбору подій зі щоденного потоку інформації;

- підходи до розкадровки сюжету;

- особливості техніки прямого включення та багато іншого.

 

Тренери:

 

Ігор Куляс - провідний медіа-тренер України. Працював шеф-редактором «Нового каналу», випусковим редактором новин «Репортер», редактором-аналітиком Телевізійної служби новин на «1+1». Провів понад 100 тренінгів для журналістів і редакторів телерадіокомпаній, газет, студентів журналістських факультетів. Співавтор посібника для журналістів «Ефективне телевізійне виробництво».

 

Олександр Макаренко - колишній головний редактор ранкових програм на телеканалі Сіті. Працював редактором новин на радіо, директором тренінгового центру МГО «Інтерньюз-Україна». Провів понад 25 корпоративних консультацій на 18 українських регіональних та мережевих компаніях. Співавтор посібника для журналістів «Ефективне телевізійне виробництво».

 

Для участі в тренінгу необхідно до 16 вересня 2013 року заповнити онлайн-анкету. Підтвердження участі відібрані учасники отримають 19 вересня до 18.00. Організатор залишає за собою право не пояснювати і не оголошувати причини відмови.

 

Участь у тренінгу є безкоштовною. Учасникам відшкодовуються витрати на проїзд в обидва боки (окрім літака, таксі та вагонів-СВ) за наявності проїзних квитків. Крім того, учасників забезпечують харчуванням та проживанням (для мешканців інших міст).

 

Додаткову інформацію можна отримати у координатора тренінгу Аліси Гордійчук за тел. (097) 701-18-64, або написавши на електронну адресу agordiychuk@internews.ua.

 

Тренінг проводиться МГО «Інтерньюз-Україна» в рамках проекту «У-Медіа» міжнародної організації «Інтерньюз Нетворк» за фінансової підтримки АМР США.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4006
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду