До 12 вересня – відбір у Школу медичної журналістики на тему: «Профілактика серцево-судинних захворювань»

4 Вересня 2013
5354

До 12 вересня – відбір у Школу медичної журналістики на тему: «Профілактика серцево-судинних захворювань»

5354
До 12 вересня – відбір у Школу медичної журналістики на тему: «Профілактика серцево-судинних захворювань»

Національна спілка журналістів України, Громадська Спілка «Міжнародний Клуб Лікарів і Фармацевтів», Консорціум «Менеджмент Консалтинг Груп» за підтримки Міністерства охорони здоров'я України запрошують представників ЗМІ на черговий модуль Школи медичної журналістики, присвяченої темі профілактики серцево-судинних захворювань. Дводенний навчальний семінар відбудеться 19-20 вересня у Києві.

 

Під час модулю Школи медичної журналістики «Профілактика серцево-судинних захворювань» провідні лікарі-кардіологи зосередять увагу на причинах виникнення серцево-судинних патологій, методах лікування та профілактики. Учасники зможуть відвідати Київський міський центр серця та ознайомитися з найсучаснішими методами діагностики і лікування хвороб кровообігу.

 

У рамках дводенного модулю відбудуться майстер-класи відомих журналістів щодо особливостей роботи з медичною і соціальною тематикою, практичні заняття з авторитетними медіатренерами.

 

До участі у Школі медичної журналістики запрошуються журналісти регіональних та національних медіа, які цікавляться медичною тематикою. Семінар проводиться безкоштовно, учасникам відшкодовують кошти за проїзд та забезпечують проживання і харчування. Кожен учасник Школи медичної журналістики отримує додаткові матеріали від фахівців та посібник про особливості висвітлення медичної тематики у ЗМІ. Конкурсний відбір триває до 12 вересня.

 

Охочі взяти участь у Школі медичної журналістики мають подати на адресу організаторів - oblik@nsju.org - лист, у якому зазначити ПІБ, назву ЗМІ, досвід підготовки матеріалів з медичної тематики, електронну адресу та контактний номер телефону.

 

Інформація щодо організаційних питань за телефонами:  (044) 234-52-09, (044) 235-87-66 (Ярослава).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5354
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду