detector.media
04.09.2013 20:10
До 12 вересня – відбір у Школу медичної журналістики на тему: «Профілактика серцево-судинних захворювань»

Національна спілка журналістів України, Громадська Спілка «Міжнародний Клуб Лікарів і Фармацевтів», Консорціум «Менеджмент Консалтинг Груп» за підтримки Міністерства охорони здоров'я України запрошують представників ЗМІ на черговий модуль Школи медичної журналістики, присвяченої темі профілактики серцево-судинних захворювань. Дводенний навчальний семінар відбудеться 19-20 вересня у Києві.

 

Під час модулю Школи медичної журналістики «Профілактика серцево-судинних захворювань» провідні лікарі-кардіологи зосередять увагу на причинах виникнення серцево-судинних патологій, методах лікування та профілактики. Учасники зможуть відвідати Київський міський центр серця та ознайомитися з найсучаснішими методами діагностики і лікування хвороб кровообігу.

 

У рамках дводенного модулю відбудуться майстер-класи відомих журналістів щодо особливостей роботи з медичною і соціальною тематикою, практичні заняття з авторитетними медіатренерами.

 

До участі у Школі медичної журналістики запрошуються журналісти регіональних та національних медіа, які цікавляться медичною тематикою. Семінар проводиться безкоштовно, учасникам відшкодовують кошти за проїзд та забезпечують проживання і харчування. Кожен учасник Школи медичної журналістики отримує додаткові матеріали від фахівців та посібник про особливості висвітлення медичної тематики у ЗМІ. Конкурсний відбір триває до 12 вересня.

 

Охочі взяти участь у Школі медичної журналістики мають подати на адресу організаторів - oblik@nsju.org - лист, у якому зазначити ПІБ, назву ЗМІ, досвід підготовки матеріалів з медичної тематики, електронну адресу та контактний номер телефону.

 

Інформація щодо організаційних питань за телефонами:  (044) 234-52-09, (044) 235-87-66 (Ярослава).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY