Оксана Романюк змінила Вікторію Сюмар на посаді директора ІМІ

Оксана Романюк змінила Вікторію Сюмар на посаді директора ІМІ

20 Серпня 2013
16808

Оксана Романюк змінила Вікторію Сюмар на посаді директора ІМІ

16808
Оксана Романюк змінила Вікторію Сюмар на посаді директора ІМІ
Оксана Романюк змінила Вікторію Сюмар на посаді директора ІМІ

Оксана Романюк стала виконавчим директором Інституту масової інформації (ІМІ). Відповідне рішення було затверджено Радою директорів  ІМІ на засіданні 19 серпня. Про це повідомляє сайт інституту.

 

«Оксана Романюк буде суміщати обов'язки виконавчого директора ІМІ та українського представника міжнародної правозахисної організації «Репортери без кордонів»», - йдеться на сайті ІМІ.

 

«Дякую за довіру, - написала Оксана Романюк на своїй сторінці у Facebook. - ІМІ - провідна медіаорганізація України, з прекрасним і талановитим колективом і з майже 18-літньою історією боротьби за свободу слова. Отже, у планах - приділяти велику увагу кампаніям і активізму, оскільки в сучасних українських умовах це те, що спрацьовує найбільше. Продовжувати розвивати ІМІ як аналітичний центр, давати оцінку процесам в українському медіапросторі і транслювати цю оцінку ширшим колам суспільства, інтегруватись в міжнародну медіаспільноту та розвивати юридичний компонент».

 

Довідка. Протягом 2011-2012 років Оксана Романюк координувала проекти Міжнародної федерації журналістів в семи країнах пострадянського простору. Протягом 2001-2009 - працювала в інформаційному агентстві УНІАН, де очолювала англійську службу новин. З 2003 - кореспондент, а з 2010 - представник «Репортерів без кордонів» в Україні. Пані Романюк є також членом руху «Стоп цензурі!», членом Міжвідомчої робочої групи при Президенті України «Відкрита розмова» та членом опікунської ради Охматдиту.

 

Нагадаємо, 11 липня Інститут масової інформації оголосив конкурс на посаду виконавчого директора, яку залишила Вікторія Сюмар.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16808
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду