Ігор Мірошниченко вимагає звільнити Вікторію Георгієвську

7 Серпня 2013
8058

Ігор Мірошниченко вимагає звільнити Вікторію Георгієвську

8058
Бо вона зазначила в декларації неправдиві дані
Ігор Мірошниченко вимагає звільнити Вікторію Георгієвську

Народний депутат від ВО «Свобода», заступник голови Комітету з питань свободи слова та інформації Ігор Мірошниченко добивається звільнення Вікторії Георгієвської з посади члена Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. Відповідний проект постанови № 3056 він зареєстрував у парламенті 6 серпня.

 

У коментарі «Детектор медіа» Ігор Мірошниченко пояснив, що, на його думку, Вікторія Георгієвська порушила клятву держслужбовця, бо у своїй декларації вказала неправдиві дані.

 

«Ця людина жодного дня не працювала в медіасфері. Вона безграмотна, бо в її документах, які вона надала в Комітет з питань свободи слова та інформації, я знайшов 13 помилок. Крім того, вона у своїй декларації зазначила, що за минулий рік заробила понад 147 тис. грн. А у відповідь на мій запит Інститут журналістики, де працювала Вікторія Георгієвська, повідомив, що вона отримала 90 тис. грн. Тому я надіслав депутатське звернення до Міністерства податків і зборів, щоб вони з'ясували, звідки ці кошти у Вікторії Георгієвської і чи сплатила вона з них податки», - сказав Ігор Мірошніченко.

 

 

 


 

Вікторія Георгієвська відмовилася коментувати проект постанови.

 

Нагадаємо, 4 липня Верховна Рада обрала членом Національної ради Вікторію Георгієвську - висуванку фракції Комуністичної партії України. Вікторія Георгієвська - доцент кафедри періодичної преси Інституту журналістики КНУ ім. Т.Шевченка. Закінчила Східноукраїнський державний університет ім. В.Даля (факультет філології і соціології) та аспірантуру Інституту журналістики КНУ ім. Т.Шевченка. Зі слів народного депутата Ігоря Мірошниченка, пані Георгієвська була прес-секретарем лідера Комуністичної партії України Петра Симоненка.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8058
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ттт
3913 дн. тому
Аза своє авто Мірошніченко відзвітував? Колись заробляв на каналі Пінчука, а тепер став антисимітом... Отака от еволюція у мальчика.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду