detector.media
07.08.2013 17:23
Ігор Мірошниченко вимагає звільнити Вікторію Георгієвську
Бо вона зазначила в декларації неправдиві дані

Народний депутат від ВО «Свобода», заступник голови Комітету з питань свободи слова та інформації Ігор Мірошниченко добивається звільнення Вікторії Георгієвської з посади члена Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. Відповідний проект постанови № 3056 він зареєстрував у парламенті 6 серпня.

 

У коментарі «Детектор медіа» Ігор Мірошниченко пояснив, що, на його думку, Вікторія Георгієвська порушила клятву держслужбовця, бо у своїй декларації вказала неправдиві дані.

 

«Ця людина жодного дня не працювала в медіасфері. Вона безграмотна, бо в її документах, які вона надала в Комітет з питань свободи слова та інформації, я знайшов 13 помилок. Крім того, вона у своїй декларації зазначила, що за минулий рік заробила понад 147 тис. грн. А у відповідь на мій запит Інститут журналістики, де працювала Вікторія Георгієвська, повідомив, що вона отримала 90 тис. грн. Тому я надіслав депутатське звернення до Міністерства податків і зборів, щоб вони з'ясували, звідки ці кошти у Вікторії Георгієвської і чи сплатила вона з них податки», - сказав Ігор Мірошніченко.

 

 

 


 

Вікторія Георгієвська відмовилася коментувати проект постанови.

 

Нагадаємо, 4 липня Верховна Рада обрала членом Національної ради Вікторію Георгієвську - висуванку фракції Комуністичної партії України. Вікторія Георгієвська - доцент кафедри періодичної преси Інституту журналістики КНУ ім. Т.Шевченка. Закінчила Східноукраїнський державний університет ім. В.Даля (факультет філології і соціології) та аспірантуру Інституту журналістики КНУ ім. Т.Шевченка. Зі слів народного депутата Ігоря Мірошниченка, пані Георгієвська була прес-секретарем лідера Комуністичної партії України Петра Симоненка.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY