Міліція провела поквартирний обхід у будинку, де живе голова НМПУ

Міліція провела поквартирний обхід у будинку, де живе голова НМПУ

6 Серпня 2013
6417

Міліція провела поквартирний обхід у будинку, де живе голова НМПУ

6417
Міліція провела поквартирний обхід у будинку, де живе голова НМПУ
Міліція провела поквартирний обхід у будинку, де живе голова НМПУ

Співробітники дарницького райвідділу міліції Києва проводили поквартирний обхід у будинку, де живе голова Незалежної медіа-профспілки України (НМПУ) Юрій Луканов. Про це повідомила прес-служба НМПУ з посиланням на відповідь на інформаційний запит пана Луканова.

 

У відповіді на інформаційний запит міліція також запевнила, що не збирала і не використовувала інформацію, яка стосується приватного життя очільника НМПУ.

 

«Конфіденційна інформація відносно вашого приватного життя працівниками Дарницького РУ не збиралася, не використовувалася і не поширювалася», - йдеться у відповіді правоохоронців.

 

Юрій Луканов надіслав вищезгаданий інформаційний запит після того, як сусіди розповіли голові медіа-профспілки, що ним цікавився чоловік у цивільному, який показував міліцейське посвідчення. Поінформувати пана Луканова вони вирішили після того, як той же працівник міліції ще й зателефонував їм і знову ставив питання про їхнього сусіда.

 

Голова НМПУ пов'язує поквартирний обхід його будинку з активністю профспілки, яка вимагала відставки міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка, після побиття журналістів 18 травня.

 

«Я вдячний міліції за пояснення, але в мене лишилися запитання. Мене насторожує той факт, що міліціонер щось запитував про мене, але зі мною не зв'язувався, навіть телефоном. І цей поквартирний обхід здійснювався незабаром після того, як медіа-профспілка спільно зі спілкою журналістів вимагала відставки міністра внутрішніх справ і закликала колег під Міністерство внутрішніх справ на знак протесту проти побиття журналістів 18 травня», - коментує Юрій Луканов.

 

Юрій Луканов нагадав, що досі він не був помічений в жодних кримінальних справах - не торгував і не вживав наркотики, не приховував податки, не роздавав незаконно службові квартири і не перевищував службових повноважень, підписуючи угоди з лідерами іноземних держав.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6417
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Версія
3936 дн. тому
Тобто Луканов все-таки підписував міжнародні угоди, але тільки в рамках службових повноважень, не перевищував їх :-) Тепер ясно, хто підписав харківську угоду по Чорноморському флоту. :-)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду