Ірма Крат заявляє про позов Валерія Коряка проти неї (ОНОВЛЕНО)

Ірма Крат заявляє про позов Валерія Коряка проти неї (ОНОВЛЕНО)

25 Липня 2013
7392

Ірма Крат заявляє про позов Валерія Коряка проти неї (ОНОВЛЕНО)

7392
Ірма Крат заявляє про позов Валерія Коряка проти неї (ОНОВЛЕНО)
Ірма Крат заявляє про позов Валерія Коряка проти неї (ОНОВЛЕНО)

Начальник ГУ МВС України в Києві Валерій Коряк подає до суду на журналістку та шеф-редактора інтернет-проекту «Прихована правда» Ірму Крат. Про це йдеться у повідомленні «Прихованої правди».

 

Учора з юридичного відділу МВС України у телефонній розмові пані Крат повідомили про цей позов.

 

«В позові говориться про захист честь та гідності. Підставою для позову стало те, що Ірма Крат запитала під час штурму райвідділу в генерала, стільки йому заносять хабарів в місяць. Генерал має наміри довести в суді, що журналістка сказала навмисно неправду в присутності багатьох свідків, чим його образила та нанесла моральну шкоду», - йдеться в повідомленні «Прихованої правди».

 

Позовну заяву Ірма Крат ще не отримала.

 

Журналістка оприлюднила телефонну розмову з правоохоронцями:

 

 

Начальник відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВС Києва Ігор Михалко уточнив «Телекритиці», що позов Валерія Коряка про захист честі і гідності ще не подано - він готується. «Це цивільний позов пана Коряка як громадянина, а не начальника міліції. А телефонний дзвінок до пані Крат був, щоб дізнатися її реальну адресу, на яку надсилати копію позовної заяви. Запис цього дзвінка, очевидно, і поширила Ірма Крат», - пояснив пан Михалко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7392
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Любов Шайда
3930 дн. тому
питання до пана Коряка - чи в інтересах всіх громадян працівники державного органу телефонують в робочий час з робочого телефону,щоби вирішити приватні питання? наступне - яким законодавчим актом працівникам державного органу надано право телефонувати та запитувати адресу проживання для подачі позову фізичною особою? чи не є це використанням службового становище в особистих цілях?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду