detector.media
25.07.2013 10:23
Ірма Крат заявляє про позов Валерія Коряка проти неї (ОНОВЛЕНО)
Ірма Крат заявляє про позов Валерія Коряка проти неї (ОНОВЛЕНО)

Начальник ГУ МВС України в Києві Валерій Коряк подає до суду на журналістку та шеф-редактора інтернет-проекту «Прихована правда» Ірму Крат. Про це йдеться у повідомленні «Прихованої правди».

 

Учора з юридичного відділу МВС України у телефонній розмові пані Крат повідомили про цей позов.

 

«В позові говориться про захист честь та гідності. Підставою для позову стало те, що Ірма Крат запитала під час штурму райвідділу в генерала, стільки йому заносять хабарів в місяць. Генерал має наміри довести в суді, що журналістка сказала навмисно неправду в присутності багатьох свідків, чим його образила та нанесла моральну шкоду», - йдеться в повідомленні «Прихованої правди».

 

Позовну заяву Ірма Крат ще не отримала.

 

Журналістка оприлюднила телефонну розмову з правоохоронцями:

 

 

Начальник відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВС Києва Ігор Михалко уточнив «Телекритиці», що позов Валерія Коряка про захист честі і гідності ще не подано - він готується. «Це цивільний позов пана Коряка як громадянина, а не начальника міліції. А телефонний дзвінок до пані Крат був, щоб дізнатися її реальну адресу, на яку надсилати копію позовної заяви. Запис цього дзвінка, очевидно, і поширила Ірма Крат», - пояснив пан Михалко.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY