ZIK  візьме участь у конкурсі Нацради на ФМ-частоту у Львові

ZIK візьме участь у конкурсі Нацради на ФМ-частоту у Львові

24 Липня 2013
7966

ZIK візьме участь у конкурсі Нацради на ФМ-частоту у Львові

7966
ZIK  візьме участь у конкурсі Нацради на ФМ-частоту у Львові
ZIK  візьме участь у конкурсі Нацради на ФМ-частоту у Львові

Медіахолдинг  ZIK  має намір взяти участь у конкурсі  Національної ради з питань телебачення та радіомовлення на вільні  ФМ-частоти. Про це «Детектор медіа» розказав  генеральний директор холдингу Дмитро Добродомов.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», регулятор оголосив  конкурс під час засідання 24 липня. Серед радійних частот ФМ-діапазону є частота у Львові (24 години).

 

За словами пана Добродомова, мова йде про частоту 107,2 МГц, на основі якої ZIK цього року  намагався запустити радіо.

 

Нагадаємо,  23 травня медіахолдинг уклав угоду з попереднім переможцем на цю частоту ТОВ «Бюро ідей», яке взяв в управління Radiolife. Однак 5 червня Національна рада вирішила анулювати ліцензію ТОВ «Бюро ідей» у зв'язку з відсутністю передбаченого ліцензію початку мовлення протягом року.

 

Частоту 107,2 МГц у Львові двічі виставляли на конкурс Нацради, однак ZIK не зміг її отримати. Улітку 2011 року на неї був лише один претендент - ТРК «Міст-ТБ» (телеканал ZIK, який хотів розпочати ще й радіомовлення). Тоді під час засідання члени Нацради проголосували за перемогу «Міст-ТБ» у конкурсі. Однак згодом член Нацради Лариса Мудрак відкликала свій голос, оскільки проголосувала за компанію «випадково». В результаті за «Міст-ТБ» проголосували лише чотири члени Нацради, і компанія частоту не отримала.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7966
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
666666
3484 дн. тому
У добродомова на зіку так все показують, все одно, як цим управляє ФСБ.
sdgvsd
3931 дн. тому
Какие наивные ребята. Они ещё верят что им дадут частоту ))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду