detector.media
24.07.2013 16:14
ZIK візьме участь у конкурсі Нацради на ФМ-частоту у Львові
ZIK  візьме участь у конкурсі Нацради на ФМ-частоту у Львові

Медіахолдинг  ZIK  має намір взяти участь у конкурсі  Національної ради з питань телебачення та радіомовлення на вільні  ФМ-частоти. Про це «Детектор медіа» розказав  генеральний директор холдингу Дмитро Добродомов.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», регулятор оголосив  конкурс під час засідання 24 липня. Серед радійних частот ФМ-діапазону є частота у Львові (24 години).

 

За словами пана Добродомова, мова йде про частоту 107,2 МГц, на основі якої ZIK цього року  намагався запустити радіо.

 

Нагадаємо,  23 травня медіахолдинг уклав угоду з попереднім переможцем на цю частоту ТОВ «Бюро ідей», яке взяв в управління Radiolife. Однак 5 червня Національна рада вирішила анулювати ліцензію ТОВ «Бюро ідей» у зв'язку з відсутністю передбаченого ліцензію початку мовлення протягом року.

 

Частоту 107,2 МГц у Львові двічі виставляли на конкурс Нацради, однак ZIK не зміг її отримати. Улітку 2011 року на неї був лише один претендент - ТРК «Міст-ТБ» (телеканал ZIK, який хотів розпочати ще й радіомовлення). Тоді під час засідання члени Нацради проголосували за перемогу «Міст-ТБ» у конкурсі. Однак згодом член Нацради Лариса Мудрак відкликала свій голос, оскільки проголосувала за компанію «випадково». В результаті за «Міст-ТБ» проголосували лише чотири члени Нацради, і компанія частоту не отримала.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY