ZIK взяв в управління станцію Radiolife і планує оновити її під власним брендом

ZIK взяв в управління станцію Radiolife і планує оновити її під власним брендом

24 Травня 2013
7054
24 Травня 2013
12:53

ZIK взяв в управління станцію Radiolife і планує оновити її під власним брендом

7054
ZIK взяв в управління станцію Radiolife і планує оновити її під власним брендом
ZIK взяв в управління станцію Radiolife і планує оновити її під власним брендом

23 травня  ТзОВ «ЗІК» підписало угоду з ТзОВ «Бюро ідей», відповідно до якої взяло в управління радіо «Лайф». Про це повідомляє прес-служба холдингу.

 

Наразі власники компанії не змінились, однак відповідні документи подані до Національної ради з питань телебачення та радіомовлення. Новим директором радіостанції став керівник телеканалу ZIK Дмитро Добродомов.

 

З 27 травня радіо «Лайф» розпочне мовлення у Львові та області на частоті 107,2. Спершу радіо мовитиме за попередньою концепцією, але згодом  воно змінить свій формат і вийде під брендом ZIK.

 

«Наразі, згідно з існуючою ліцензією, ми починаємо працювати під позивними радіо «Лайф», одночасно готуючи документи до Нацради про зміну назви, програмної концепції, керівництва та власників. Щойно члени Нацради ухвалять відповідне рішення, Львівщина отримає якісне, незалежне та цікаве радіо уже під відомим усім медіа-брендом ZIK. Це наша нова інформаційна платформа, де будемо дотримуватися та розвивати притаманні нам стандарти  об'єктивності, аналітичності та оперативності - з  чесним та безкомпромісним поглядом на сьогодення. Ми гарантуємо, що наші слухачі отримуватимуть лише найкраще, найцікавіше, найгостріше і найважливіше», - зазначив генеральний директор медіа-холдингу ZIK Дмитро Добродомов.

 

Керівництво ZIKу вже придбало сучасну радіоапаратуру та програмне  забезпечення вартістю понад півмільйона гривень.

 

Прес-служба ZIKу нагадує, що частоту 107,2 МГц у Львові двічі виставляла на конкурс Нацради, однак ZIK не зміг її отримати.

 

Улітку 2011 року на неї був лише один претендент - ТРК «Міст-ТБ» (телеканал ZIK, який хотів розпочати ще й радіомовлення). Тоді під час засідання члени Нацради проголосували за перемогу «Міст-ТБ» у конкурсі. Однак згодом член Нацради Лариса Мудрак відкликала свій голос, оскільки проголосувала за компанію «випадково». В результаті за «Міст-ТБ» проголосували лише чотири члени Нацради, і компанія частоту не отримала.

 

Відтак рішення про перемогу було скасовано та оголошено новий конкурс, в якому через рік перемогло уже щойно створене радіо «Лайф» (ТзОВ «Бюро ідей»), яке  так і не спромоглося вийти в ефір.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7054
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду