Справу Тітушка об’єднали в одне провадження з іншими обвинуваченими у побитті  Сніцарчук і Соделя

Справу Тітушка об’єднали в одне провадження з іншими обвинуваченими у побитті Сніцарчук і Соделя

8 Липня 2013
5337

Справу Тітушка об’єднали в одне провадження з іншими обвинуваченими у побитті Сніцарчук і Соделя

5337
Справу Тітушка об’єднали в одне провадження з іншими обвинуваченими у побитті  Сніцарчук і Соделя
Справу Тітушка об’єднали в одне провадження з іншими обвинуваченими у побитті  Сніцарчук і Соделя

Шевченківський районний суд об'єднав в одне два провадження щодо  осіб, обвинувачених у нападі на журналістів Ольгу Сніцарчук і Владислава Соделя під час мітингу 18 травня. Таке рішення прийняв суддя, задовольнивши клопотання журналістів. Про це «Детектор медіа» повідомив адвокат Дмитро Самусенко, який представляє їх інтереси у суді.

 

Таким чином справа щодо обвинувачення Сергія Приходька, Андрія Ярошенка та  Михайла Пшука розглядатиметься разом зі справою, де  обвинуваченим є  Вадим Тітушко.

 

Наступне засідання відбудеться 10 липня. Суддя - Лариса Радуцька.

 

Як повідомяла «Детектор медіа», 1 липня в суді допитали журналістку «ЛігаБізнесІнформ» Наталію Тарасовську, яка повідомила, що Вадим Тітушко був серед осіб, які здійснювали охорону сцени Партії регіонів 18 травня у Києві. Вона також повідомила, що бачила, як Вадим Тітушко завдає удару ногою в бік Ольги Сніцарчук і намагається вибити фотокамеру у Владислава Соделя. Також у суді дав свідчення міліціонер Громський, який повідомив, що підійшов до місця сутички і побачив, як біля стіни сидять Владислав Содель і Ольга Сніцарчук. Однак він не бачив безпосередньо побиття журналістів.

 

Після завершення судового засідання прокурор Віктор Любимов повідомив журналістам, що Вадиму Тітушку загрожує до 4 років в'язниці - це максимальна санкція за статтею «Хуліганство», за перешкоджання журналістський діяльності санкція - 2 роки позбавлення волі.

 

«Детектор медіа»

 Фото Ольги Сніцарчук

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5337
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
EURONEWS
3953 дн. тому
Смотрю на фото... как хорошо когда быдло-спортсмены на своем таки месте
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду