«Регіонали» не підтримати резолюцію ПАРЄ щодо побиття журналістів

27 Червня 2013
5817

«Регіонали» не підтримати резолюцію ПАРЄ щодо побиття журналістів

5817
«Регіонали» не підтримати резолюцію ПАРЄ щодо побиття журналістів

ПАРЄ прийняла резолюцію «Застосування сили проти журналістів: виклик для демократії», в якій були врахована також реакція на побиття в Києві 18 травня журналістів Ольги Сніцарчук та Владислава Соделя.  В той самий час депутати від Партії регіонів відмовилися поставити свої підписи під пропозиціями до резолюції ПАРЄ. Про це пише «Українська правда» з посиланням на повідомлення депутата від «Батьківщини» Володимира Ар`єва у Facebook.

 

«Зареєстрували сьогодні пропозиції для резолюції ПАРЄ "Застосування сили проти журналістів: виклик для демократії". В основу лягли події 18 травня», - повідомив Володимир Ар`єв.

 

«Підписали тільки опозиційні делегати від України. ПР не захотіла підтримувати цей документ. Але і без них підписів вистачило - нас підтримали депутати з усієї Європи», - додав депутат.

 

Нагадаємо, 18 травня, під час мітингу опозиції невідомі у спортивних костюмах до крові побили журналістів Ольгу Сніцарчук та Владислава Соделя.  Зокрема, в Ольги Сніцарчук були розсічена губа та побиті руки. Також нападники розбили її телефон. Владислав Содель, який намагався її захистити, також отримав ушкодження. Заступник генерального прокурора Анатолій Пришко повідомив, що у справі нападу на журналістів 18 травня судитимуть чотирьох осіб. Розгляд справи за обвинуваченням 20-літнього мешканця Білої Церкви Вадима Титушка у нападі на журналістів Ольгу Сніцарчук та Владислава Соделя на мітингу 18 травня розпочнеться 1 липня.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5817
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду