Суд над Тітушком розпочнеться 1 липня

Суд над Тітушком розпочнеться 1 липня

21 Червня 2013
6078

Суд над Тітушком розпочнеться 1 липня

6078
Суд над Тітушком розпочнеться 1 липня
Суд над Тітушком розпочнеться 1 липня

Розгляд справи за обвинуваченням 20-літнього мешканця Білої Церкви Вадима Тітушка у нападі на журналістів Ольгу Сніцарчук та Владислава Соделя на мітингу 18 травня розпочнеться 1 липня о 10.00. Про це повідомляє «Тиждень.ua».

 

Як писала «Детектор медіа», прокуратура міста Києва 12 червня направила до суду обвинувальний акт стосовно Вадима Тітушка, якого підозрюють в хуліганстві та перешкоджанні законній професійній діяльності журналістів. 

 

Окрім того, суд прийняв до розгляду цивільний позов потерпілих про відшкодування їм матеріальної і моральної шкоди, але відмовив у накладенні арешту на майно Вадима Титушка, оскільки потерпілі не надали списку належного пану Тітушку майна та доказів, що воно належить саме обвинуваченому.

 

За інформацією сайту «Коментарі», сторона захисту подала цивільний позов до Вадима Титушка на отримання компенсації матеріальної та моральної шкоди, що складає розмір застави, тобто 22 940 грн. Також було подано клопотання щодо накладення штрафу на майно пана Тітушка для гарантії виконання цивільного позову.

 

Нагадаємо, 18 травня, під час мітингу опозиції невідомі у спортивних костюмах до крові побилижурналістів Ольгу Сніцарчук та Владислава Соделя.  Зокрема, в Ольги Сніцарчук розсічена губа та побиті руки. Також нападники розбили її телефон. Владислав Содель, який намагався її захистити, також отримав ушкодження. Днями заступник генерального прокурора Анатолій Пришко повідомив, що у справі нападу на журналістів 18 травня судитимуть чотирьох осіб.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6078
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду