Сільський голова Нових Петрівців знову просить суд заборонити акцію «Стоп цензурі!» біля «Межигір’я»

3 Червня 2013
8538

Сільський голова Нових Петрівців знову просить суд заборонити акцію «Стоп цензурі!» біля «Межигір’я»

8538
Сільський голова Нових Петрівців знову просить суд заборонити акцію «Стоп цензурі!» біля «Межигір’я»

Сільський голова Нових Петрівців Родіон Старенький звернувся до Київського окружного адміністративного суду з проханням заборонити проведення акції руху «Стоп цензурі» біля резиденції президента в «Межигір'ї» 6 червня. Про це «Детектор медіа» розказав координатор прес-центру Громадського руху «Стоп цензурі!» Артем Соколенко.

 

Справа розглядатиметься сьогодні, 3 червня, о  17-й годині. Суддя - Світлана Харченко.

 

«Може, повезе, і нам дозволять провести акцію. 1 червня була подана заява, - зазначив Артем Соколенко, - Я ще просив місцеву міліцію забезпечити правопорядок. Я не знаю, що не подобається Старенькому. У минулі рази він мотивував такі позови тим, що ми не завчасно подаємо заяву, і тому він не може убезпечити від безладу».

 

Анаголічний позов пан Старенький подав минулого року. Тоді суд заборонив проводити акцію, але журналісти все одно прибули до резиденція президента контролювати, як виконується рішення суду.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8538
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду