Нардеп-регіонал вважає, що журналісти даремно влаштували акцію перед Азаровим

Нардеп-регіонал вважає, що журналісти даремно влаштували акцію перед Азаровим

23 Травня 2013
4968

Нардеп-регіонал вважає, що журналісти даремно влаштували акцію перед Азаровим

4968
Нардеп-регіонал вважає, що журналісти даремно влаштували акцію перед Азаровим
Нардеп-регіонал вважає, що журналісти даремно влаштували акцію перед Азаровим

Народний депутат від Партії регіонів Володимир Сальдо вважає, що журналісти даремно влаштували «мовчазну акцію» на підтримку журналістів Ольги Сніцарчук і Владислава Соделя, які були побиті під час мітингу опозиції 18 травня, на засіданні уряду перед прем'єр-міністром Миколою  Азаровим.  Про це нардеп заявив в ефірі 5 каналу, повідомляє прес-служба каналу.

 

«Що ви хотіли показати і кому? Прем'єр-міністру? Що, він вам відмовив, щоб з ним зустрітися? Я погоджуюсь, що треба було Міністерству внутрішніх справ зробити якусь прес-конференцію, якщо є якість проміжні результати», - заявив пан Сальдо.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», Микола Азаров наказав позбавити учасників акції акредитації. «Це що за концерт? Підіть із засідання. Всіх поіменно записати і позбавити акредитації. Ми поважаємо роботу журналістів, але не перетворюйте засідання на цирк», - сказав прем'єр-міністр.  

 

«Реакція прем'єр-міністра була така, бо він не очікував такої поведінки, тобто - це не поведінка журналіста, це поведінка на мітингу», - заявив регіонал Володимир Сальдо.

 

Як заявив прес-секретар прем`єр-міністра Віталій Лук‘яненко, департамент інформації та громадських комунікацій секретаріату Кабінету Міністрів позбавить акредитації журналістів - учасників акції.

 

Сьогодні, 23 травня, о 9.00 біля будівлі Кабінету Міністрів України по вул. Грушевського, 12/2 збираються представники українських ЗМІ. Вони вимагатимуть розслідування нападу на своїх колег Ольгу Сніцарчук (5 канал) та Владислава Соделя («Коммерсантъ-Украина»), а також виступлять проти незаконного позбавлення акредитації журналістів через те, що вони висловили свій протест на засіданні уряду 22 травня.

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4968
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду