23 травня – журналістська акція протесту під Кабінетом Міністрів

22 Травня 2013
13043

23 травня – журналістська акція протесту під Кабінетом Міністрів

13043
Протистояння між владою та мас-медіа загострюється
23 травня – журналістська акція протесту під Кабінетом Міністрів

У четвер, 23 травня, о 9:00 біля будівлі Кабінету Міністрів України по вул. Грушевського, 12/2 збираються представники українських ЗМІ та учасники руху «Стоп цензурі!».

 

Вони вимагатимуть розслідування нападу на своїх колег Ольгу Сніцарчук (5 канал) та Владислава Соделя («Коммерсантъ-Украина»), а також виступлять проти незаконного позбавлення акредитації журналістів через те, що вони висловили свій протест на засіданні уряду 22 травня.

 

Ініціатори акції закликають колег-журналістів приєднуватися.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13043
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ДимОК
3989 дн. тому
Удивительно, что когда в странах Европы и в Украине кризис и безработица, так называемые журналисты позволяют себе в рабочее время гулять на протестах. Ребят, вас пора уволить, и вместо понаехавших жлобов взять на работу киевлян. Валите в свои крыжополи и протестуйте на своих огородах
pterodaktyl
3989 дн. тому
одни - зашли и вышли, другие с камерами остались истекать слюнями в ожидании "сенсационных" высказываний самозваной власти. выйти должны были бы ВСЕ, до одного, в знак солидарности, а если солидарности нет, то это не цех журналистов, а сброд наемных писак. но намного более действенным было бы не УХОДИТЬ с заседания, а вообще туда НЕ ПРИХОДИТЬ ни одному журналисту, НЕДЕЛЮ, ДВЕ, и соответственно никакой информации о деятельности любой власти не публиковать ни в прессе, ни по ТВ, дальше уже они за вами гонятся будут с извинениями. все остальные действия это жалкое зрелище...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду