Шустер спростував слова Княжицького щодо «Чорного і білого»

27 Квітня 2013
8625

Шустер спростував слова Княжицького щодо «Чорного і білого»

8625
Також ведучий «Шустер live» висловив особистий докір опозиції щодо реакції на події довкола каналу ТВі
Шустер спростував слова Княжицького щодо «Чорного і білого»
Ведучий «Шустер live» Савік Шустер спростував коментар екс-гендиректора Миколи Княжицького щодо пропозиції вести проект «Чорне і біле» в ефірі ТВі. Про це він сказав під час ток-шоу на телеканалі «Інтер» у суботу, 27 квітня у частині дискусії щодо звільнення з ТВі Павла Шеремета.
 
Глядачам продемонстрували відео, на якому тележурналіст, оглядач «Української правди» Мустафа Найєм нагадує пану Княжицькому, що той пропонував виступити ведучим «Чорного і білого» громадянину іншої держави Савіку Шустеру. Тоды, у присутності журналістів, колишній генеральний директор каналу заперечив, що вів переговори з паном Шустером. 
 
«Мустафа Найєм має рацію. Мені пропонували працювати ведучим на ТВі. Я, звичайно, не погодився, бо не розумів, що там буде реально...», - розповів Савік Шустер.
 
Коментуючи факт звільнення Павла Шеремета, він наголосив, що вперше в післявоєнній історії Європи журналіста звільнено за те, що він має «не те громадянство». Перед цим він нагадав, що Микола Княжицький є депутатом від «Батьківщини», відтак щодо звільнення Павла Шеремета пан Шустер висловив «особистий докір до опозиції» щодо реакції на події довкола каналу ТВі.
 
Народний депутат від партії «Батьківщина» Андрій Шевченко в ефірі «Шустер live» заявив: «Позиція опозиційних сил чітка: сьогодні є спільна заява трьох опозиційних сил. Ми за те, щоб ТВі поновив роботу в тому вигляді, в якому це було, і про це йдеться в заяві Юлії Тимошенко. Країні потрібен канал ТВі, і знайте, що в цьому ми на вашій стороні».
 
Також пан Шевченко додав, що під час переговорів із менеджментом каналу і журналістами він виділив наступні ключові цілі: «Дуже важливо, щоб поновився ефір в повному обсязі – з тими ведучими, з тими програмами, які так любила країна. Друга важлива позиція – мораторій на звільнення людей. Також необхідно визнати профспілку, яка створена на каналі. І важливою є ясність в питаннях власності».
 
Депутат додав, що в понеділок буде спроба продовжити переговори, «і важливо, щоб колектив (журналістів.- ТК) у повному складі брав у них участь». 
 
Формулювання, із яким було звільнено Павла Шеремета, Андрій Шевченко назвав помилкою.

Нагадаємо, минулого тижня Микола Княжицький заявив ведучому проекту «Проти ночі» Павлу Шеремету, що його звільнено, оскільки пану Княжицькому «неприємно», коли громадянин іншої країни ставить йому питання як політику.
 
«Детектор медіа»
 
 
 
 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8625
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Синичка
4035 дн. тому
Савик мой любимый телеведущий и ему нет равных Он просто талантище. Дай Бог ему здоровья.
лисий
4035 дн. тому
Шавік, як завжди, пересмикує. Княжицький говорив не про національність (хоча вона визначальним чином формує світогляд), а про громадянство, а його, як відомо, людина може змінити. Тобто, коли б Шеремєт попросив українського громадянства, з ним би розмовляли по-іншому. Сам шавік говорив, що збирається взяти українське громадянство, і не так давно. Чи знову замилює очі?
vip_gra
4036 дн. тому
Цей "космополіт", "3S", може як завгодно розмірковувати про Україну й укр. громадянство. Проте, ВІН НІКОЛИ НЕ БУДЕ ані італійцем, ані канадійцем, ані ізральтянином, ані росіянином - тим більше громадянином України. Нажаль, «Ленін» жив, і певно буде жити завжди. Шоу триває. З ПОВАГОЮ ДО КРАЇНИ, V_Viter Корінний киянин, не націоналіст – тим більше не нацист. Просто патріот, громадянин. P.S. Ургант знущається з українського народу, а "3S" його захищає, виправдовує, демонструє плівку з вибаченнями. Дарма що Ургант вибачився - це системне мислення усіх, кого виховує Кремль (КДБ). Там, на півночі від України це на рівні підсвідомості - імперське мислення.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду