Частина «Шустер live» за участі Медведчука вийшла у запису (ОНОВЛЕНО)

26 Квітня 2013
7099

Частина «Шустер live» за участі Медведчука вийшла у запису (ОНОВЛЕНО)

7099
Частина «Шустер live» за участі Медведчука вийшла у запису (ОНОВЛЕНО)
Програма «Шустер live» за участі глави організації «Украинский выбор» Віктора Медведчука транслюєтьсяв записі. Про це повідомляє «Тиждень.ua» з посиланням на речника ВО «Свобода» Олександра Аронця та депутата від цієї партії Олександра Мирного.

«Перша частина "Шустер live", де відбувається "шоу  актора" - Віктора Медведчука, йде в запису. Начебто через те, що Медведчук не захотів дискутувати в прямому етері», - сказав пан Аронець.

Олександр Мирний присутній у студії програми, що транслюється в даний момент каналом «Інтер». Головним гостем студії є Медведчук, головна тема - інтеграція України в євразійський простір та Митний союз із Росією. Також у студії присутні екс-міністр закордонних справ Борис Тарасюк, екс-міністр соціальної політики Сергій Тігіпко, директор Інституту глобальної політики Вадим Карасьов.

Як пише «Тиждень.ua», кореспондент видання зміг зв'язатися з Вадимом Карасьовим під час ток-шоу. Пан Карасьов узяв слухавку і пообіцяв передзвонити за 20 хвилин. У цей же момент в ефірі «Інтера» він готувався ставити питання Медведчуку, і по телефону не розмовляв.
 
Як пояснив ведучий Савік Шустер, шоу транслювалося в записі через те, що один із учасників програми, радник президента Росії Володимира Путіна Сєргєй Глазьєв не мав можливості перебувати в Києві у п'ятницю. 
 
«Детектор медіа» сподівається отримати коментар «Савік Шустер Студії».
 
«Детектор медіа»
 
Фото - http://ru.tsn.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7099
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
санітар
4021 дн. тому
Складається враження, що Медведчука пустили в запису для того, щоб мати можливість акуратно вирізати всі напади якоїсь тяжкої хвороби. Привертає увагу і його неадекватний вигляд - розстебнута мало не до пупа сорочка, піна на губах, - і його істеричні інтонації та жести.
qwerttyu
4022 дн. тому
прямо-таки трагедию сделали из обычного телевизионного приема. успешно работающего в США и в Европе, самое интересное, что как раз основная дискуссионная часть с теми же участниками идет в прямом эфире. так что любители дутых сенсаций и дутых обвинений и подозрений в очередной раз обгадились по уши от своей тупости.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду