detector.media
26.04.2013 22:05
Частина «Шустер live» за участі Медведчука вийшла у запису (ОНОВЛЕНО)
Частина «Шустер live» за участі Медведчука вийшла у запису (ОНОВЛЕНО)
Програма «Шустер live» за участі глави організації «Украинский выбор» Віктора Медведчука транслюєтьсяв записі. Про це повідомляє «Тиждень.ua» з посиланням на речника ВО «Свобода» Олександра Аронця та депутата від цієї партії Олександра Мирного.

«Перша частина "Шустер live", де відбувається "шоу  актора" - Віктора Медведчука, йде в запису. Начебто через те, що Медведчук не захотів дискутувати в прямому етері», - сказав пан Аронець.

Олександр Мирний присутній у студії програми, що транслюється в даний момент каналом «Інтер». Головним гостем студії є Медведчук, головна тема - інтеграція України в євразійський простір та Митний союз із Росією. Також у студії присутні екс-міністр закордонних справ Борис Тарасюк, екс-міністр соціальної політики Сергій Тігіпко, директор Інституту глобальної політики Вадим Карасьов.

Як пише «Тиждень.ua», кореспондент видання зміг зв'язатися з Вадимом Карасьовим під час ток-шоу. Пан Карасьов узяв слухавку і пообіцяв передзвонити за 20 хвилин. У цей же момент в ефірі «Інтера» він готувався ставити питання Медведчуку, і по телефону не розмовляв.
 
Як пояснив ведучий Савік Шустер, шоу транслювалося в записі через те, що один із учасників програми, радник президента Росії Володимира Путіна Сєргєй Глазьєв не мав можливості перебувати в Києві у п'ятницю. 
 
«Детектор медіа» сподівається отримати коментар «Савік Шустер Студії».
 
«Детектор медіа»
 
Фото - http://ru.tsn.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY