Питання про відставку директора ОТБ «Галичина» зняте з розгляду Івано-Франківської облради

25 Квітня 2013
7261

Питання про відставку директора ОТБ «Галичина» зняте з розгляду Івано-Франківської облради

7261
Питання про відставку директора ОТБ «Галичина» зняте з розгляду Івано-Франківської облради

Питання про відставку директора Івано-Франківського ОТБ «Галичина» Ольги Бабій зняли з розгляду на черговій сесії Івано-Франківської обласної ради. Про це повідомляє Інститут розвитку регіональної преси (ІРРП).

 

Як повідомляв ІРРП, депутати облради хотіли висловити недовіру директору ОТБ «Галичина» через її пенсійний вік і довготривале перебування на посаді - з 1991 року. На її посаду, за версіями ІРРП, претендували депутати обласної ради від ВО «Свобода» Ярослав Ткачівський і від ВО «Батьківщина» - Василь Артим.

 

Конфлікт між колективом обласного телебачення «Галичина» й Івано-Франківською обласною радою перейшов у свою активну фазу під час сесії 29 березня. Депутати намагалися висловити недовіру генеральному директору телебачення Ользі Бабій, але через штовханину на трибуні і голосування не відбулося.

 

18 квітня, під час чергового засідання Івано-Франківської обласної ради, керівник фракції НУ Ганна Беляшова запропонувала зняти з порядку денного питання ОТБ «Галичина». Її пропозицію підтримало 79 депутатів. Депутатів, які з цього приводу були проти чи утрималися, не було. Голосували обранці з усіх політичних сил, зокрема й тих, які наполягали на звільненні Ольги Бабій з посади директора ОТБ «Галичина».

 

Правову підтримку Ользі Бабій надали медіа-юристи Інституту розвитку регіональної преси (ІРРП).

 

«Детектор медіа»

 

Фото - ІРРП

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7261
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду