detector.media
25.04.2013 14:22
Питання про відставку директора ОТБ «Галичина» зняте з розгляду Івано-Франківської облради
Питання про відставку директора ОТБ «Галичина» зняте з розгляду Івано-Франківської облради

Питання про відставку директора Івано-Франківського ОТБ «Галичина» Ольги Бабій зняли з розгляду на черговій сесії Івано-Франківської обласної ради. Про це повідомляє Інститут розвитку регіональної преси (ІРРП).

 

Як повідомляв ІРРП, депутати облради хотіли висловити недовіру директору ОТБ «Галичина» через її пенсійний вік і довготривале перебування на посаді - з 1991 року. На її посаду, за версіями ІРРП, претендували депутати обласної ради від ВО «Свобода» Ярослав Ткачівський і від ВО «Батьківщина» - Василь Артим.

 

Конфлікт між колективом обласного телебачення «Галичина» й Івано-Франківською обласною радою перейшов у свою активну фазу під час сесії 29 березня. Депутати намагалися висловити недовіру генеральному директору телебачення Ользі Бабій, але через штовханину на трибуні і голосування не відбулося.

 

18 квітня, під час чергового засідання Івано-Франківської обласної ради, керівник фракції НУ Ганна Беляшова запропонувала зняти з порядку денного питання ОТБ «Галичина». Її пропозицію підтримало 79 депутатів. Депутатів, які з цього приводу були проти чи утрималися, не було. Голосували обранці з усіх політичних сил, зокрема й тих, які наполягали на звільненні Ольги Бабій з посади директора ОТБ «Галичина».

 

Правову підтримку Ользі Бабій надали медіа-юристи Інституту розвитку регіональної преси (ІРРП).

 

«Детектор медіа»

 

Фото - ІРРП

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY