Федерація футболу погрожує «Динамо» зняттям очок за відмову давати інтерв'ю каналу «Футбол»

23 Квітня 2013
7245

Федерація футболу погрожує «Динамо» зняттям очок за відмову давати інтерв'ю каналу «Футбол»

7245
Федерація футболу погрожує «Динамо» зняттям очок за відмову давати інтерв'ю каналу «Футбол»

З київського клубу «Динамо» можуть зняти очки чи примусити провести матч без глядачів, якщо клуб і надалі буде відмовлятися давати інтерв'ю ТРК «Футбол».

 

Про це повідомляє champion.com.ua с посиланням на заяву першого віце-президента Федерації Футболу України Сергія Стороженка в інтерв'ю каналу «Футбол».

 

«Я сподіваюся, що це якась емоційна реакція, і я не думаю, що вище керівництво клубу може піти на таке порушення і таку неповагу до всього футбольного суспільства. Тому що офіційний мовник працює не для себе, він працює для глядачів», - сказав він.

 

«Такого нехтування регламентом бути не може, бо ФК "Динамо" завжди був взірцем для всіх. Якщо такий клуб, як "Динамо", може дозволити собі нехтувати регламентом - що ж казати про інших? Такої неповаги у футболі бути не може», - додав віце-президент.

 

За словами пана Стороженка, на великій європейській нараді у Римі представники керівництва УЄФА розповіли, що великі та багаті клуби немає сенсу штрафувати, треба приєднувати інші санкції, які спонукали б клуби бути законослухняними.

 

«Наприклад, заборона на трансферну діяльність у певний період, або проведення матчу без глядачів, або навіть зняття очків. Я не можу сказати, яке рішення прийме Контрольно-дисциплінарна інстанція цього разу, але повинно бути рішення більш суворе», - цитує його footballua.tv.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», представники футбольного клубу «Динамо» (Київ) і надалі не будуть спілкуватися з журналістами телеканалу «Футбол», віце-президент «Динамо» Олексій Семененко. Він також повідомив, що «Динамо» вже сплатило 5 тис. грн. штрафу за відмову спілкуватися з цим каналом.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7245
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
фан динамо
4042 дн. тому
канал футбол на мило
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду