Судове засідання у справі проти газети «Західне передмістя Києва» перенесли на 27 травня

11 Квітня 2013
7658

Судове засідання у справі проти газети «Західне передмістя Києва» перенесли на 27 травня

7658
Підставою для такого рішення стала неявка до суду позивача – мера Ірпеня
Судове засідання у справі проти газети «Західне передмістя Києва» перенесли на 27 травня

11 квітня в Ірпінському міському суді  Київської області відбулося судове засідання за позовом мера Ірпеня Володимира Скаржинського до видавця газети «Західне передмістя Києва» Дмитра Войцеха та депутата Ірпінської міської ради Андрія Страховського. Проте, ні мер, ні його представник на засіданні так і не з'явився. Тому суддя переніс розгляд справи на 27 травня.

 

Близько 200 людей зібралося перед будівлею Ірпінського міського суду, аби підтримати газету.

 

Нагадаємо, що причиною позову стало інтерв'ю з депутатом Андрієм Страховським, у якому той назвав міського голову «брехуном, хабарником та злодієм». Ці слова мер розцінює як наклеп і вимагає у газети та депутата компенсації моральної шкоди в розмірі 100 тис. грн.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7658
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду