Конкурс для ЗМІ «Здоровим бути вигідно!» назвав переможців

7 Квітня 2013
4314

Конкурс для ЗМІ «Здоровим бути вигідно!» назвав переможців

4314
Гран-прі - у заступника головного редактора творчого об’єднання інформаційно-аналітичних програм Дніпропетровської ОДТРК Ірини Носачової
Конкурс для ЗМІ «Здоровим бути вигідно!» назвав переможців

Організатори Другого всеукраїнського конкурсу журналістських матеріалів «Здоровим бути вигідно!» назвали імена переможців. 
 

Гран-прі та винагороду  10 тис. грн.  виборола заступник головного редактора творчого об'єднання інформаційно-аналітичних програм Дніпропетровської ОДТРК Ірина Носачова. Члени журні відзначили її  інформаційний сюжет «Естафета життя» про 26-річного дніпропетровця Костянтина Смирнова. Попри захворювання на енцефаліт і лейкодистрофію він не лише навчився ходити, а протягом семи років займається спортом із тренером та мріє про участь у змаганнях з легкої атлетики (з бігу).   

 

Лауреатами у наступних номінаціях стали:

 

«Телебачення»:

 
І премія (5 000 грн.)
Тетяна Мельниченко, кореспондент програми «Підсумки тижня» Першого національного телеканалу за інформаційний сюжет «Здорове харчування»

 

ІІ премія (4 000 грн.)
Олена Хом`якова, головний редактор ТРК «Сміла ТБ» за інформаційний сюжет «Загартування - запорука здоров'я»

 

ІІІ премія (3 000 грн.)
Алла Пасс, кореспондент «Телевізійної служби новин» каналу «1+1» за інформаційний сюжет «На щурах випробували енерготоніки» 

 

«Радіо»:

 

І премія (5 000 грн.)
Наталія Бурла, редактор радіомовлення Чернівецької  ОДТРК, та Пазюк Роман, редактор відділу інформаційних та інформаційно-аналітичних програм Чернівецької ОДТРК за документально-художню радіокомпозицію «Повітряні кульки»

 

ІІ премія (4 000 грн.)
Максим Лозовий,  кореспондент обласного радіо «Таврія» Херсонської ОДТРК "Скіфія" за радіорозповідь «Від трагедії до тріумфу»

 

ІІІ премія (3 000 грн.)
Людмила Чернюк, політичний оглядач Національної  радіокомпанії України за радіопрограму «Здоровим бути вигідно, зручно і потрібно»

 

«Друковані ЗМІ»:

 

І премія (5 000 грн.)
Людмила Волок, керівник проекту журналу «Фармацевтичний кур’єр» за статтю «Життя прекрасне» 

 

ІІ премія (4 000 грн.)
Катерина Левченко, редактор журналу «Домашний очаг» за статтю «Утро бывает добрым: начните день без стресса!»

 
ІІІ премія (3 000 грн.)
Наталія Гончарук, кореспондент Сумського обласного соціально-політичного тижневика «Панорама» за статтю «Куда уходять пенсионеры»


 
«Інтернет-ЗМІ»:

 

І премія (5 000 грн.)
Наталія Коммодова, кореспондент інформаційної агенції "ОстроВ" за статтю «Трезвый взгляд донецкой молодежи. Сутулые лентяи – не в моде!»

 

ІІ премія (4 000 грн.)
Анна Гін, кореспондент  агенції «МедіаПорт» за статтю «Если вдруг оказался Там…»

 

ІІІ премія (3 000 грн.)
Оксана Скиталінська, лікар-дієтолог, постійний автор Інтернет ЗМІ «Українська правда. Життя» за статтю «І потім не кажіть, що ви не знали»

 

З повним переліком переможців та з публікаціями лареатів можна ознайомитися тут.

 

«Детектор медіа» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4314
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду