29 березня в Одесі – форум блогерів від «Корреспондент.net»

26 Березня 2013
4339
26 Березня 2013
19:13

29 березня в Одесі – форум блогерів від «Корреспондент.net»

4339
29 березня в Одесі – форум блогерів від «Корреспондент.net»

29 березня в Одесі відбудеться форум блогерів та представників ЗМІ на тему «Громадянська журналістика Одеси: хто є хто», організований інтернет-виданням «Корреспондент.net».

 

Форум пройде у «Коворкінговому просторі» за адресою вул. Грецька, 1а. Час проведення - 13:00 - 16:00.

 

Зустріч транслюватиметься в онлайн-режимі на сайті «Корреспондент.net» у розділі «Відео». Ролики з виступами можна буде переглянути в розділі «Блог-платформа».

 

У ході блог-платформи блогери й журналісти обговорюватимуть теми, актуальні для одеського регіону, а також загальнонаціональні питання. Спілкуваннчя проходитиме у вигляді презентацій блог-проектів або панельної дискусії на задану тему. Всі присутні зможуть ставити запитання спікерам. Запитання також будуть прийматися у Twitter з хештегом #блогплатформа.

 

Спікерами блог-платформи можуть стати всі громадянські журналісти, які хочуть розповісти про своїх блог-проекти. Зареєструватися для участі в заході можна тут. Відбір проектів і блогерів здійснюватимуть організатори проекту.

 

До участі запрошуються представники ЗМІ, зацікавлені в співпраці з блогерами або які вже мають такий досвід. Окрім основних виступів передбачено формат міні-презентацій, у рамках яких всі охочі зможуть коротко представити свої блог-проекти.

 

Усього з листопада 2012 по квітень 2013 року в межах проекту «Блог-платформа Корреспондент.net» пройдуть форуми блогерів і представників ЗМІ в шести містах України: Львів, Донецьк, Харків, Одеса, Дніпропетровськ, Київ.

 

Проект здійснюється за підтримки Посольства США в Україні.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4339
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду