З претензією на П'ятий національний?

3 Вересня 2003
1245

З претензією на П'ятий національний?

1245
Телеканалу НБМ більше немає. Натомість з'явився "5 канал" Телеканалу НБМ більше немає. Натомість з'явився "5 канал".
З претензією на П'ятий національний?
Зміни на телеканалі відбулися з 1 вересня цього року на основі ліцензії Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення НР №1086 від 23 липня 2003 року.

Більше того, з таким же логотипом в столичному ефірі мовить і "Експрес-інформ"

Як відомо, інформаційно-виробниче партнерство цих двох телеканалів виникло через неможливість дотичного до опозиційних сил телеканалу НБМ отримати ліцензію на ефірне мовлення у Києві. Минулого року "Експрес-інформ" отримав ліцензію, дякуючи рішенню суду.

Влітку телеканал НБМ оголосив конкурс на слоган каналу. Щоправда в інтерв`ю "Детектор медіа" гендиректор каналу повідомив, що конкурс тут ні до чого, назва каналу була змінена рішенням керівництва.

Генеральний директор ТРК НБМ Іван Адамчук:

- Це було рішенням нашого каналу, змінити ліцензію в частині логотипу. Тобто телерадіокомпанія НБМ залишилася юридичною одиницею, а у своїй структурі вона має радіо „Ніко-FM” і „5 канал”. Програмна сітка, наповнення телеканалу також суттєво змінилися. Оскільки ми, як кажуть, канал третього ешелону, а УТ-1, УТ-2, УТ-3 вже є (не знаю, чи є УТ-4), але ми вирішили, хай буде 5. Цифра п`ять нам просто сподобалася.

Читайте також: Угода про взаєморозуміння та Засади редакційної політики "Експрес-інформу"

Петро Порошенко: „Всі журналісти знають, хто є власником кого і хто кого контролює”

Редакційна політика стає офіційним документом. На телеканалі „Експрес-інформ”

Після різдвяних свят у столичному ефірі з’явиться новий телеканал
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для "Детектор медіа"
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1245
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду