Укрінформ оновив розсилки новинних і тематичних дайджестів

Укрінформ оновив розсилки новинних і тематичних дайджестів

23 Червня 2024
470

Укрінформ оновив розсилки новинних і тематичних дайджестів

470
Інформагентство Укрінформ випускає п’ять дайджестів — «Дев’ята ранку», «Дев’ята вечора», «Війна в Україні за тиждень», «Відбудова України-2024», «Ексклюзиви тижня».
Укрінформ оновив розсилки новинних і тематичних дайджестів
Укрінформ оновив розсилки новинних і тематичних дайджестів

Інформагентство «Укрінформ» оновило свої розсилки. Йдеться про щоденні новинні і тематичні дайджести.

Як вказується на сайті агентства, у ранковому новинному дайджесті «Дев’ята ранку», що виходить з понеділка по п'ятницю о 9.00, будуть представлені найголовніші новини за минулу добу та за ніч. Щопонеділка також будуть новини за вихідні. Переважно – це заяви політиків і посадовців зі США та інших країн, новини про інші важливі події у Північній Америці, оперативна інформація з України, насамперед про обстріли та їхні наслідки тощо, а також тематичні відеосюжети й інтерв’ю.

Новинний дайджест «Дев’ята вечора», що виходить з понеділка по п'ятницю о 21.00, міститиме підсумки дня: найважливіші новини, оперативні відеосюжети, а також публікації з аналітикою на актуальні теми, текстові та відеоінтерв'ю з урядовцями, політиками, дипломатами, військовими, волонтерами, експертами у різних галузях економіки, діячами культури та іншими цікавими і впливовими людьми.

Тематичний дайджест «Війна в Україні за тиждень» виходить щопонеділка о 12.00. Він міститиме огляд бойових дій за тиждень, оцінки втрат ворога, міжнародної допомоги, коментарі та прогнози аналітиків, інфографіку, відео- та фотоматеріали стосовно різних аспектів російсько-української війни.

Крім того, у вівторок о 12.00 виходить тематичний дайджест «Відбудова України-2024», де представлені усі головні тексти, фото та відео про відновлення України, зокрема відбудову житла та інфраструктури, розмінування територій, реабілітацію та підтримку військових тощо.

Щоп’ятниці Укрінформ о 12.00 проводить розсилку тематичних дайджестів «Ексклюзиви тижня», де зібрані авторські публікації, ексклюзивні коментарі, інтерв’ю від журналістів агентства, а також фото та відеосюжети інформагентства, які з’явилися на сайті та інших ресурсах упродовж тижня.

Усі дайджести надходитимуть на поштові скриньки підписників, їх також можна буде переглянути на сайті Укрінформу в рубриці «Наші розсилки».

Нагадаємо, тимчасовий виконувач обов’язків міністра культури та інформаційної політики Ростислав Карандєєв 21 червня під час години запитань до уряду у Верховній Раді  повідомив, що в інформагентстві Укрінформ з'явиться наглядова рада.

Фото: Укрінформ. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
470
Читайте також
12.06.2024 11:00
Оксана Романюк
для «Детектора медіа»
1 035
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду