Померла військова, колишня телестилістка Шура Рязанцева

Померла військова, колишня телестилістка Шура Рязанцева

11 Червня 2024
15607

Померла військова, колишня телестилістка Шура Рязанцева

15607
У мирному житті Шура працювала стилісткою і художницею з костюмів на телеканалах «Інтер» та «Україна», в студії «Квартал 95», на шоу «Орел і решка» тощо.
Померла військова, колишня телестилістка Шура Рязанцева
Померла військова, колишня телестилістка Шура Рязанцева

Померла українська військовослужбовиця, а раніше — художниця з костюмів і стилістка на телебаченні та в кіно Шура «Ялта» Рязанцева. Про смерть повідомила її сестра Валерія Рязанцева.

(ОНОВЛЕНО) Як згодом повідомили у пресслужбі 78-го окремого десантно-штурмового полку, Шура Рязанцева померла від серцевої недостатності в лікарні Житомира.

Як пишуть NV і «Цензор.НЕТ», Шура Рязанцева народилася в Криму. У мирному житті працювала стилісткою і художницею з костюмів, зокрема на телеканалі «Інтер», в Студії «Квартал 95», на шоу «Орел і решка», телеканалі «Україна».

У 2014 році Рязанцева брала активну участь у Революції гідності, зокрема допомагала витягати поранених на Інститутській вулиці. Після окупації росіянами Криму вона поїхала на півострів, де її п’ять днів протримала в полоні окупаційна влада.

У перший день повномасштабного вторгнення «Ялта» пішла до військкомату в Києві, згодом вступила до підрозділу тероборони, а в останні місяці проходила службу в новому військовому підрозділі при Десантно-штурмових військах.

Тиждень тому, 2 червня, Шурі Рязанцевій виповнилося 40 років.

У грудні 2023-го Шура Рязанцева разом з іншими відомими військовими стала гостею подкасту про зміни в особистому та сексуальному житті учасників війни «Як ти хочеш».

Фото: Шура Рязанцева / фейсбук

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15607
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду