Львівський медіафорум оголосив набір на ретрити в Карпатах для медійників, які висвітлюють війну

Львівський медіафорум оголосив набір на ретрити в Карпатах для медійників, які висвітлюють війну

4 Червня 2024
693

Львівський медіафорум оголосив набір на ретрити в Карпатах для медійників, які висвітлюють війну

693
Метою резиденції є покращити психоемоційний стан журналістів, сприяти відновленню внутрішнього ресурсу та рівноваги.
Львівський медіафорум оголосив набір на ретрити в Карпатах для медійників, які висвітлюють війну
Львівський медіафорум оголосив набір на ретрити в Карпатах для медійників, які висвітлюють війну

Львівський медіафорум оголошує набір на ретрити в Карпатах для медійників і медійниць, які висвітлюють війну. Про це повідомляється на сайті LMF.

Як пишуть організатори, метою резиденції є покращити психоемоційний стан журналістів, сприяти відновленню внутрішнього ресурсу та рівноваги. Програма пропонує можливість відпочити, перезавантажитись, обмінятись досвідом із колегами, а також екскурсії та прогулянки горами, дискусійні клуби, лекції та інший нетворкінг.

Учасниками й учасницями ретритів у 2024 році можуть стати українські медійники — штатні працівники медіа та фрилансери — або фіксери (локальні продюсери), які: 

  • беруть участь у створенні медійного контенту для зарубіжних медіа;
  • протягом останнього року (2023–2024) постійно або регулярно працюють у прифронтовій зоні, зоні бойових дій, висвітлюють наслідки російських обстрілів;
  • можуть надати посилання на публікації, які підтверджують їхню роботу у прифронтовій зоні і/або зоні бойових дій;
  • не брали участі в ретритах Львівського медіафоруму та інших організацій протягом 2023–2024 років.

Відібрані учасники й учасниці зможуть поїхати в Карпати з домашнім улюбленцем / дитиною / партнером / редактором — будь-ким дорогим і важливим.

Резиденція передбачає спільний виїзд і повернення до Львова, проживання в Карпатах, триразове харчування на локації, витрати на організацію культурної програми. Повну програму учасники та учасниці отримають після відбіркового етапу.

Резиденція складатиметься з декількох заїздів. Кожен триватиме по 8 днів. Старт першого — 15 липня 2024 року. Зручні дати можна обрати при заповненні анкети.

«Ретрити потрібні, аби відпочивати від нескінченного потоку новин та історій, з яких складається полотно днів, а іноді й ночей, кожного журналіста», — поділилась учасниця торішнього ретриту, редакторка сайту «Слідство.Інфо» Наталя Кулакевич.

Щоб взяти участь у ретриті, потрібно заповнити форму до 12 червня (23:59) 2024 року. Відповідь організатори надішлють на пошту, вказану при заповненні форми. 

Кількість учасників програми обмежена. Проте команда Львівського медіафоруму каже, що працюватиме над продовженням організації ретритів, щоб якомога більше людей мали можливість перезавантажитись.

Резиденції в Карпатах є частиною програми психологічної підтримки медіа, яку Львівський медіафорум запустив у 2022 році. За два роки проведення ретритів вдалося «перезавантажити» понад 250 медійників і медійниць зі всієї України.

Фото: учасники ретриту 2023 року / LMF

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
693
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду