Команда «Детектора медіа» поновлює активність Спільноти видання

Команда «Детектора медіа» поновлює активність Спільноти видання

27 Вересня 2023
413

Команда «Детектора медіа» поновлює активність Спільноти видання

413
Журналісти та медіаексперти «Детектора медіа» (колишня «Телекритика») відзначають 22 роки з дня народження видання.
Команда «Детектора медіа» поновлює активність Спільноти видання
Команда «Детектора медіа» поновлює активність Спільноти видання

Восени 2021 року на честь 20-річчя проєкту команда запустила Спільноту «ДМ». Але велика війна в Україні сповільнила її розвиток. Проте водночас підкреслила важливість якісної журналістики та протистояння російській дезінформації.

Тепер «Детектор медіа» поновлює активне спілкування зі своїми читачами і запрошує нових членів приєднатися до Спільноти видання. Долучитися пропонують редакторам, журналістам, громадським активістам, політикам, дипломатам, експертам, науковцям, студентам, а також усім, хто підтримує боротьбу українців із російською пропагандою, аналізує інформацію та цікавиться трендами медіа- та кіноринку.

Приєднатися до Спільноти можна за посиланням, обравши один із чотирьох рівнів залученості.  

Учасники Спільноти матимуть можливість:

  • бути дописувачами розділу «Блоги»;
  • відвідувати онлайн- та/або офлайн-зустрічі з провідними журналістами й медіаекспертами ринку та спеціально організовані командою «Детектора медіа» події;
  • спілкуватися з редакцією в закритому чаті;
  • отримати креативний мерч від команди «Детектора медіа».

За час повномасштабної війни з Росією експерти «Детектора медіа» ініціювали багато нових проєктів, зокрема зі спростування російської пропаганди. Відтак за отримане фінансування від аудиторії команда планує розвивати свої ініціативи. 

«Сподіваємося, що наші прихильники допоможуть нам створювати та розвивати нові проєкти, які протидіють ворожим маніпуляціям та дезінформації», — каже засновниця та голова ГО “Детектор медіа”, шефредакторка групи видань “Детектор медіа” Наталія Лигачова. — Допомога аудиторії дозволить “ДМ” також краще виконувати свою місію watch dog українських медіа. Допомагаючи нам, ви будете сприяти тому, щоб інформація медіа була повною та правдивою — саме такою, якої потребують наші громадяни у нинішній важкий час спротиву повномасштабній агресії Росії».  

 

Стати учасником Спільноти пропонують самостійно або разом із своїми колегами. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
413
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду