Два нових проекти каналу “1+1” дебютують на цьому тижні

9 Квітня 2002
1708

Два нових проекти каналу “1+1” дебютують на цьому тижні

1708
Програма у формі журналістського розслідування “Подвійний доказ” вийде сьогодні о 22. 15, а полемічне ток-шоу “Я так думаю” – у четвер о 22. 10. «Подвійний доказ» дивіться сьогодні о 22. 15. Шоу народилося на стику двох протилежних особистостей ведучих – провокаційної персони Дмитра Корчинского і традиціоналіста Анатолія Борсюка.
Два нових проекти каналу “1+1” дебютують на цьому тижні
Провокація як елемент шоу тут задіяна лише на 50%. Екстреміст Дмитро Корчинский пропонує максимально різку і нетрадиційну точку зору. Анатолій Борсюк – нагадує скоріше адвоката. Його позиція завжди спокійна і витримана в рамках звичних суджень. Але крім ведучих у студії присутня експертна комісія, що підкріплює ту чи іншу точку зору.

Агресивний формат «Подвійного доказу» втілений не тільки в образах ведучих - «гарного» і «поганого» поліцейського, але підкріплений колірною гамою студії, розділеної червоним і чорним кольором.

«Подвійний доказ» має справу з культурологічними та етнічними проблемами. Так прем'єра шоу заявляє тему пошуку золота Гетьмана Полуботка. А у найближчих випусках планується обговорити проблеми української імміграції і страти.

Шоу з відтінком соціальної полеміки «Я так думаю», що вийде у четвер, 11 квітня, о 22.10, Єрунтується на величезному спектрі думок «гласу народу». Спектр думок підкреслює і дизайн програми – заставка, у якій різними мовами і з різною інтонацією вимовляється ця фраза.

Формат «Я так думаю» і його ведуча – Ганна Безулик – плавно перекочували з передвиборчих дебатів «1+1». Студія розділена на два дебатуючих сектори і третю, незалежну групу, що в процесі програми може приєднатися до однієї з сторін чи заявити власну точку зору, або ж підтримати аргументацію дебатуючих. У структурі проекту передбачене голосування, динаміку якого і буде формувати експертний третій сектор.

Як і передвиборні дебати, часова структура програми розділена на три раунди – колірна гама відповідає напрузі пристрастей у студії – «синій», «жовтий» і «червоний».

Дискусійний проект передбачає твердий контроль за регламентом і емоціями учасників. Ця роль відведена ведучій шоу Ганні Безулик.

Крім того, учора, 8 квітня, на каналі “1+1” відбулася прем’єра розважального проекту «Русская рулетка». Світова ж прем'єра телепроекту пройшла на російському каналі ОРТ 2 квітня.

У ведучого програми - Валдіса Пельша – новий імідж: з веселого завзятого хлопця, який може «вгадати мелодію» з півноти, Валдіс перетворився на такого собі похмурого типа без натяку на легковажність.

«Русская рулетка" - гра ліцензійна: права на неї були придбані в компанії-виробника "Columbia Tristar". У грі бере участь п'ятеро гравців. З 1-го по 4-й тур на всі питання пропонуються варіанти відповідей: у першому турі - два варіанти, у другому - три, у третьому - чотири і в четвертому - п'ять. У фіналі варіантів відповідей не існує. Кожний тур закінчується втратою гравця: або через неправильні відповіді, або з волі "російської рулетки". Від вибору випадку урятований тільки той, хто набрав у турі більшу кількість очок, будь-який інший може провалитися в люк, незалежно від набраних очок. Ерудований щасливчик, якому вдалося добратися до фіналу одержує не тільки всі зароблені його суперниками гроші, але і шанс виграти мільйон!

Крім ерудиції, гравці повинні виявити і дива холоднокровності: міцність нервів буде вимірюватися за допомогою пульсомерів, надягнутих на кожного гравця. Дані його нервового стану одразу виводяться на спеціальні екрани. Якщо гравець збентежений - виходить, не знає відповіді, і питання адресується саме до нього.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1708
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду