Ведуча Катерина Осадча отримала відзнаку від Нацполіції

Ведуча Катерина Осадча отримала відзнаку від Нацполіції

23 Листопада 2022
1833
23 Листопада 2022
19:24

Ведуча Катерина Осадча отримала відзнаку від Нацполіції

1833
Її нагородили за зусилля, які ведуча та команда волонтерів докладають для пошуку зниклих.
Ведуча Катерина Осадча отримала відзнаку від Нацполіції
Ведуча Катерина Осадча отримала відзнаку від Нацполіції

Ведуча «1+1» Катерина Осадча отримала відзнаку від Національної поліції за проєкт з пошуку зниклих «Знайти своїх». Про це повідомив канал «1+1» на своїй фейсбук-сторінці. 

«Це відзнака всього нашого пошуку, волонтерів "Пошуку зниклих", телевізійного пошуку "Знайти своїх". Ми не здамося, ми будемо працювати, відновлювати, шукати, нас не зупинити. Щирі співчуття пораненим після підступного нападу терориста. Ми будемо мститися до кінця наших днів», – написала ведуча в інстаграмі. 

На початку війни Катерина Осадча створила Telegram-канал «Пошук зниклих» та чат-бот, який збирав інформацію про дітей, що загубилися під час бойових дій. Згодом цей телеграм-канал переріс у більш глобальну ініціативу, де команда волонтерів шукає і дорослих. Зараз він має назву «Знайти своїх». Проєкт підтримує канал «1+1», зокрема в ефірі програми «Сніданок з 1+1» на всю країну показують фото людей, які зникли. «Знайти своїх» діє за підтримки Національної поліції та Національного інформаційного бюро (Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1833
Читайте також
26.06.2022 11:28
Андрій Кокотюха
«Детектор медіа»
3 935
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду