«Слух» просить читачів про фінансову допомогу

«Слух» просить читачів про фінансову допомогу

14 Червня 2022
881

«Слух» просить читачів про фінансову допомогу

881
Наразі видання залишилось без рекламних контрактів.
«Слух» просить читачів про фінансову допомогу
«Слух» просить читачів про фінансову допомогу

Видання про музику та культуру «Слух» просить про фінансову допомогу. Про це йдеться в редакційному зверненні.

«Зараз склалася критична ситуація, коли "Слух" може втратити все напрацьоване. Ми залишилися без рекламних контрактів і звертаємося до вас, наших всіх читачів, представників культури, бізнесу та IT-сфери, які вважають, що ми дійсно важливе культурне українське медіа», — зазначено в повідомленні.

Редакція видання вірить, що Україна стоїть на порозі нового музичного спалаху і  потребує медіа, яке буде розповідати про це.

«Ми відкриваємо нові імена та працюємо над тим, щоб усі таланти були почуті. Уже 4 роки підтримуємо українську культуру, музику та її творців. А також знімаємо документальні фільми та робимо фестиваль нової української культури "Спалах".

Ми намагаємося бути цікавими, чесними, сміливими та креативними. Надихаємо інших відкривати свої медіа; артисти продовжують творити, коли бачать, як через наші публікації про них дізнаються», — додає «Слух».

Допомогти виданню можна через Patreon, monobank, Liqpay або Paypal slukh.media @gmail.com.

Ілюстрація: «Слух»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
881
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду