Анастасія Блищик отримала відзнаку від Нацполіції

Анастасія Блищик отримала відзнаку від Нацполіції

7 Червня 2022
1921

Анастасія Блищик отримала відзнаку від Нацполіції

1921
Журналістці подякували «за оперативне та об'єктивне висвітлення роботи поліції під час воєнного стану на Київщині, високий професіоналізм, відвагу та неупередженість».
Анастасія Блищик отримала відзнаку від Нацполіції
Анастасія Блищик отримала відзнаку від Нацполіції

Кореспондентка та редакторка каналу «Україна 24» Анастасія Блищик отримала відзнаку від ГУ Нацполіції в Київській області. Про це повідомив головний редактор «Новинної Групи Україна» Юрій Сугак.

«До Дня журналіста Відзнаку Нацполіції України в Київській області отримала наша кореспондентка Анастасія Блищик.

Настя, думаємо, що до повномасштабної війни нам треба було зафіксувати рекорд із кількості твоїх включень. Ти реально – універсальна журналістка. Тобі даються усі теми: від "знову випав сніг" до "резонансне вбивство, розкрите Національною поліцією". 

Але цю нагороду Анастасія отримує вже як редактор новин загальнонаціонального марафону. Майже з перших ефірів «Єдиних новин» вона оперативно пише та редагує тексти, аби ви відразу дізнались важливі новини з фронту та тилу. Та ми переконані – щойно буде можливість, Настя знову опиниться на передовій прямих включень з мікрофоном у руках», – написав він.

Фотографію отриманої відзнаки Анастасія Блищик опублікувала в своєму інстаграмі. Подяку вручено «за оперативне та об'єктивне висвітлення роботи поліції під час воєнного стану на Київщині, високий професіоналізм, відвагу та неупередженість».

Місяць тому Анастасія втратила на війні з Росією нареченого. Журналіст, військовослужбовець Збройних сил України Олександр Махов загинув під час бойових дій на Харківщині 4 травня. Посмертно його нагороджено орденом «За мужність» III ступеня.

Фото з фейсбуку та інстаграму Анастасії Блищик

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1921
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду