detector.media
07.06.2022 12:29
Анастасія Блищик отримала відзнаку від Нацполіції
Анастасія Блищик отримала відзнаку від Нацполіції
Журналістці подякували «за оперативне та об'єктивне висвітлення роботи поліції під час воєнного стану на Київщині, високий професіоналізм, відвагу та неупередженість».

Кореспондентка та редакторка каналу «Україна 24» Анастасія Блищик отримала відзнаку від ГУ Нацполіції в Київській області. Про це повідомив головний редактор «Новинної Групи Україна» Юрій Сугак.

«До Дня журналіста Відзнаку Нацполіції України в Київській області отримала наша кореспондентка Анастасія Блищик.

Настя, думаємо, що до повномасштабної війни нам треба було зафіксувати рекорд із кількості твоїх включень. Ти реально – універсальна журналістка. Тобі даються усі теми: від "знову випав сніг" до "резонансне вбивство, розкрите Національною поліцією". 

Але цю нагороду Анастасія отримує вже як редактор новин загальнонаціонального марафону. Майже з перших ефірів «Єдиних новин» вона оперативно пише та редагує тексти, аби ви відразу дізнались важливі новини з фронту та тилу. Та ми переконані – щойно буде можливість, Настя знову опиниться на передовій прямих включень з мікрофоном у руках», – написав він.

Фотографію отриманої відзнаки Анастасія Блищик опублікувала в своєму інстаграмі. Подяку вручено «за оперативне та об'єктивне висвітлення роботи поліції під час воєнного стану на Київщині, високий професіоналізм, відвагу та неупередженість».

Місяць тому Анастасія втратила на війні з Росією нареченого. Журналіст, військовослужбовець Збройних сил України Олександр Махов загинув під час бойових дій на Харківщині 4 травня. Посмертно його нагороджено орденом «За мужність» III ступеня.

Фото з фейсбуку та інстаграму Анастасії Блищик

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY