«1+1» та «Україна 24» першими розпочали марафони

24 Лютого 2022
11498

«1+1» та «Україна 24» першими розпочали марафони

11498
Пістря обстрілів у містах України українські телеканали почали інформувати про ситуацію в країні близько 6 години ранку.
«1+1» та «Україна 24» першими розпочали марафони

Телеканали «1+1» та «Україна»/«Україна 24» розпочали марафони у зв’язку з початком  військової операції Російської Федерації проти України.

«Україна» та «Україна 24» мають однаковий ефір. Також  його транслює ще один канал медіагрупи «Індиго».

СТБ, Новий канал та ICTV не мають сигналу (у мережі «Тріолану» у Києві), на екрані заставка. У інших провайдерів канали доступні. Новий канал показує мультфільми, на ICTV виходить  ранкове шоу, на СТБ серіал.

Суспільний канал «UA: Перший» показує біжучий рядок, де інформує про початок військової спецоперації. Згодом на каналі також почався телемарафон.

Також марафони розпочались на інформаційних каналах. Про обстріли у містах «України» інформують «Еспресо», «Прямий», 24 канал.

На «Інтері» виходить серіал.

Нагадаємо,  зранку 24 лютого Президент Росії Володимир Путін повідомив про рішення щодо військової операції на Донбасі. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11498
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду