Де легально дивитись номінантів на «Оскар»?

Де легально дивитись номінантів на «Оскар»?

8 Лютого 2022
2266

Де легально дивитись номінантів на «Оскар»?

2266
З українських сервісів найбільше «оскарівських» номінантів — на Megogo.
Де легально дивитись номінантів на «Оскар»?
Де легально дивитись номінантів на «Оскар»?

У вівторок, 8 лютого, Американська кіноакадемія оголосила номінантів на «Оскар-2022». Переможців мають назвати 27 березня. Втім, уже після оголошення номінантів інтерес до «оскарівських» стрічок зростає, і «Детектор медіа» вирішив з’ясувати, де можна легально подивитись стрічки, які претендують на статус найкращого фільму.

Найширша пропозиція «оскарівських» фільмів — на Amazon. «У руках пса» (The Power of the Dog) доступна ексклюзивно на Netflix із грудня минулого року. Так само і «CODA: У ритмі серця» є ексклюзивом Apple TV+. З-поміж українських стрімінгових сервісів найбільше номінантів премії можна знайти на Megogo та Sweet.tv. Тоді як у пропозиції Oll.tv та «Київстар-ТБ» ми не знайшли жодного з них. 

«Белфаст» (Belfast ) – британський драматичний фільм про життя родини протестантів у Північній Ірландії у час протестів 1969-1970. Стрічка доступна на Amazon.

«CODA: У ритмі серця» — американський фільм про дівчину, яка має глухого брата та батька і мріє стати співачкою. Доступний на Apple TV+, платформа є його дистриб'ютором.

«Не дивися вгору» (Don’t Look Up) — комедійний фільм у жанрі політичної сатири про появу комети, яка має знищити світ за шість місяців. Дистриб'ютором є платформа Netflix. До речі, саме ця комедія з Леонардо Ді Капріо та Дженніфер Лоуренс  стала одним з найпопулярніших фільмів платформи згідно зі статистикою за чотири тижні після виходу.

«Вестсайдська історія» (West Side Story) – мюзикл, який є адаптацією бродвейської вистави. В його основу покладений сюжет про Ромео і Джульєтту, який перенесли в Нью Йорк ХХ століття.  У березні-квітні доступ до стрічки також відкриє Sweet.tv.

«Дюна» (Dune: Part One) – американський фантастичний фільм, який є адаптацією роману Френка Герберта. Він доступний на Megogo, Sweet.tv та Amazon.

«Король Річард» (King Richard) – американська спортивна драма про життя батька тенісисток Вінус і Серени Вільямс. Дивитись стрічку можна на Megogo, Sweet.tv та Amazon.

«Веди мою машину» (Drive My Car) – японський фільм, який є екранізацією оповідання Харукі Муракамі. За сюжетом, театрального режисера запрошують поставити п'єсу Чехова «Дядя Ваня» на театральному фестивалі у Хіросімі. Цієї стрічки немає на українських ОТТ-платформах.

«У руках пса» (The Power of the Dog) – британська екранізація роману Томаса Севірджа. За сюжетом, двоє братів керують ранчо у Монтані, і якось один із них одружується з місцевою вдовою і приводить її у свій дім. Події розгортаються у 1925 році. Стрічка доступна лише на Netflix.

«Лакрична піца» (Licorice Pizza) – американський фільм про те, як підліток-актор у сімдесяті роки минулого століття здобуває славу. Дивитись фільм можна на Amazon.

«Алея жаху» (Nightmare Alley) – американський психологічний трилер за романом Вільяма Ліндсі Грешама про актора мандрівного цирку, який починає заробляти, ошукуючи заможних мешканців Нью Йорка 1940-х років. Стрічка доступна на Megogo. У березні-квітні доступ до стрічки також відкриє Sweet.tv.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2266
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду