detector.media
08.02.2022 21:18
Де легально дивитись номінантів на «Оскар»?
Де легально дивитись номінантів на «Оскар»?
З українських сервісів найбільше «оскарівських» номінантів — на Megogo.

У вівторок, 8 лютого, Американська кіноакадемія оголосила номінантів на «Оскар-2022». Переможців мають назвати 27 березня. Втім, уже після оголошення номінантів інтерес до «оскарівських» стрічок зростає, і «Детектор медіа» вирішив з’ясувати, де можна легально подивитись стрічки, які претендують на статус найкращого фільму.

Найширша пропозиція «оскарівських» фільмів — на Amazon. «У руках пса» (The Power of the Dog) доступна ексклюзивно на Netflix із грудня минулого року. Так само і «CODA: У ритмі серця» є ексклюзивом Apple TV+. З-поміж українських стрімінгових сервісів найбільше номінантів премії можна знайти на Megogo та Sweet.tv. Тоді як у пропозиції Oll.tv та «Київстар-ТБ» ми не знайшли жодного з них. 

«Белфаст» (Belfast ) – британський драматичний фільм про життя родини протестантів у Північній Ірландії у час протестів 1969-1970. Стрічка доступна на Amazon.

«CODA: У ритмі серця» — американський фільм про дівчину, яка має глухого брата та батька і мріє стати співачкою. Доступний на Apple TV+, платформа є його дистриб'ютором.

«Не дивися вгору» (Don’t Look Up) — комедійний фільм у жанрі політичної сатири про появу комети, яка має знищити світ за шість місяців. Дистриб'ютором є платформа Netflix. До речі, саме ця комедія з Леонардо Ді Капріо та Дженніфер Лоуренс  стала одним з найпопулярніших фільмів платформи згідно зі статистикою за чотири тижні після виходу.

«Вестсайдська історія» (West Side Story) – мюзикл, який є адаптацією бродвейської вистави. В його основу покладений сюжет про Ромео і Джульєтту, який перенесли в Нью Йорк ХХ століття.  У березні-квітні доступ до стрічки також відкриє Sweet.tv.

«Дюна» (Dune: Part One) – американський фантастичний фільм, який є адаптацією роману Френка Герберта. Він доступний на Megogo, Sweet.tv та Amazon.

«Король Річард» (King Richard) – американська спортивна драма про життя батька тенісисток Вінус і Серени Вільямс. Дивитись стрічку можна на Megogo, Sweet.tv та Amazon.

«Веди мою машину» (Drive My Car) – японський фільм, який є екранізацією оповідання Харукі Муракамі. За сюжетом, театрального режисера запрошують поставити п'єсу Чехова «Дядя Ваня» на театральному фестивалі у Хіросімі. Цієї стрічки немає на українських ОТТ-платформах.

«У руках пса» (The Power of the Dog) – британська екранізація роману Томаса Севірджа. За сюжетом, двоє братів керують ранчо у Монтані, і якось один із них одружується з місцевою вдовою і приводить її у свій дім. Події розгортаються у 1925 році. Стрічка доступна лише на Netflix.

«Лакрична піца» (Licorice Pizza) – американський фільм про те, як підліток-актор у сімдесяті роки минулого століття здобуває славу. Дивитись фільм можна на Amazon.

«Алея жаху» (Nightmare Alley) – американський психологічний трилер за романом Вільяма Ліндсі Грешама про актора мандрівного цирку, який починає заробляти, ошукуючи заможних мешканців Нью Йорка 1940-х років. Стрічка доступна на Megogo. У березні-квітні доступ до стрічки також відкриє Sweet.tv.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY