Президент CNN Worldwide Джефф Цукер подав у відставку

Президент CNN Worldwide Джефф Цукер подав у відставку

2 Лютого 2022
1856

Президент CNN Worldwide Джефф Цукер подав у відставку

1856
Він відмовився розкривати інформацію про особисті стосунки на роботі.
Президент CNN Worldwide Джефф Цукер подав у відставку
Президент CNN Worldwide Джефф Цукер подав у відставку

Керівник новин CNN Джефф Цукер заявив, що іде у відставку. Про це повідомляє сайт телеканалу

Це сталося невдовзі після того, як він звільнив ведучого Кріса Куомо. Менш як два місяці тому брат Ендрю Куомо порушив стандарти, висвітлюючи тему звинувачень ексгубернатора Нью-Йорка у харасменті. 

«У рамках розслідування роботи Кріса Куомо на CNN мене запитали про стосунки за згодою з моєю найближчою колегою, з якою я працював понад 20 років», — зазначив Джефф Цукер у записці для співробітників. — «Я визнав, що протягом останніх років наші стосунки розвивалися. Я мав повідомити про це, коли вони почалися, однак не зробив цього. Я припустився помилки. Через це я сьогодні подаю у відставку».

Тим часом ЗМІ уже повідомили, що йдеться про виконавчу віцепрезидентку та маркетингову директорку Еллісон Голлуст, із якою вони були знайомі, починаючи з 1998 року. Вона залишається працювати у компанії.  

«Ми з Джеффом були близькими друзями та діловими партнерами понад 20 років. Нещодавно наші стосунки змінилися під час COVID. Мені шкода, що ми не розповіли про це в слушний час»,  — прокоментувала Еллісон Голлуст.

На даний час конгломерат WarnerMedia, до якого входить CNN, перебуває в процесі злиття з Discovery. Для Джеффа Цукера це відкривало можливості для кар'єрного підвищення. Також навесні CNN планує запустити амбітний стримінговий сервіс CNN+ та новий проєкт із ведучим замість Куомо.

Топменеджерами CNN залишаються Майкл Басс, Емі Ентеліс і Кен Джаутц.

Джефф Цукер очолював CNN Worldwide із 2013 року. Співробітники відзначають його внесок у оновлення програмування мережі, практичний стиль управління і стійкість до постійних нападок  з боку колишнього президента Трампа та його прихильників. За Цукера редакція CNN прийняла гасло «Насамперед факти» і невпинно викривала брехню Трампа.

«Все це свідчить про Цукера як про неординарного діяча інформаційного жанру та його значний вплив на дискурс в американській політиці», — зазначається у повідомленні редакції CNN.

Фото: Getty Images

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1856
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду