Регіональну стипендію «Радіо Свобода» виграла журналістка Ірина Маслюкова

Регіональну стипендію «Радіо Свобода» виграла журналістка Ірина Маслюкова

4 Січня 2022
1161

Регіональну стипендію «Радіо Свобода» виграла журналістка Ірина Маслюкова

1161
Наступні вісім місяців журналістка працюватиме у київському бюро «Радіо Свобода».
Регіональну стипендію «Радіо Свобода» виграла журналістка Ірина Маслюкова
Регіональну стипендію «Радіо Свобода» виграла журналістка Ірина Маслюкова

У конкурсі на стипендіальну програму «Радіо Свобода» Regional Reporting Fellowship перемогла журналістка Ірина Маслюкова. За умовами стипендії, наступні вісім місяців вона працюватиме у київському бюро «Радіо Свобода».

Ірина Маслюкова минулого року закінчила Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка. За фахом вона – журналіст. Ірина працювала у регіональному медіа Gre4ka info, що висвітлює новини суспільного, політичного, культурного життя Кропивницького та Кіровоградської області.

Останнім часом журналістка писала новини, матеріали у стилі «журналістика рішень», знімала відео. Готувала мобільні відео для англомовного мультимедійного проєкту про Україну «UkraineWorld». Раніше вона стажувалась у київському бюро «Радіо Свобода» в рамках програми «Хаб медіамобільності».

Метою програми Regional Reporting Fellowship є сприяння професійному розвитку журналістів-початківців у країнах «Східного партнерства» ЄС та Західних Балкан. Стипендія покликана допомогти поглибити журналістські знання, розвинути навички та ознайомитися з принципами роботи незалежних медіа.

Стипендіатів інтегрують у щоденну роботу бюро, де вони працюють повний робочий день та отримують можливість виробляти журналістський контент, а також брати участь у редакційних дискусіях.

Стипендіальна програма базується на місії Радіо Вільна Європа/Радіо Свобода, яка полягає у тому, щоб сприяти якісній і об’єктивній журналістиці, а також підтримувати демократію і права людини.

Проєкт фінансується коштом гранту від посольства США в Чехії. Раніше стипендіатами програми ставали Юлія Турчинська, Анастасія Магазова, Наталія Патрікєєва, Вікторія Жуган, Ольга Комарова та Михайло Штекель.

Фото: «Радіо Свобода» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1161
Читайте також
22.12.2021 10:00
Інна Кузнецова
«Детектор медіа»
2 363
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду