Борис Давиденко очолить «Forbes Україна»

Борис Давиденко очолить «Forbes Україна»

8 Грудня 2021
3458

Борис Давиденко очолить «Forbes Україна»

3458
Борис Давиденко вже працював в українському Forbes у 2011–2013 роках.
Борис Давиденко очолить «Forbes Україна»
Борис Давиденко очолить «Forbes Україна»

Головним редактором «Forbes Україна» з 1 січня стане Борис Давиденко. Редактор-засновник видання Володимир Федорін обійматиме посаду голови наглядової ради видавничої компанії «УЯВи!», мажоритарним власником якої є бізнесмен та інвестор Артур Ґранц. Федорін зосередиться на стратегічних питаннях. У зоні його відповідальності – побудова екосистеми Forbes в Україні, а також стратегія, культура та корпоративне управління.

«Радий поверненню Бориса до команди. Наша мета – побудувати найкращу медіакомпанію в Східній Європі, і з приходом Бориса ми наблизилися до цієї мети», – цитує Федоріна «Forbes Україна».

Давиденко працював в українському Forbes у 2011–2013 роках. В листопаді 2013 року Давиденко залишив журнал разом із частиною редакції на знак протесту проти цензури з боку нового власника Сергія Курченка. До 1 грудня 2021 року очолював редакцію LIGA.net.

«Вірю в силу підприємництва й у те, що Україна потребує якісного ділового видання. Це велика честь – служити нашій аудиторії разом із видатною командою журналістів», – зазначив Давиденко.

Фото: Tatiana Morozova Skydan/Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3458
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду