detector.media
08.12.2021 11:28
Борис Давиденко очолить «Forbes Україна»
Борис Давиденко очолить «Forbes Україна»
Борис Давиденко вже працював в українському Forbes у 2011–2013 роках.

Головним редактором «Forbes Україна» з 1 січня стане Борис Давиденко. Редактор-засновник видання Володимир Федорін обійматиме посаду голови наглядової ради видавничої компанії «УЯВи!», мажоритарним власником якої є бізнесмен та інвестор Артур Ґранц. Федорін зосередиться на стратегічних питаннях. У зоні його відповідальності – побудова екосистеми Forbes в Україні, а також стратегія, культура та корпоративне управління.

«Радий поверненню Бориса до команди. Наша мета – побудувати найкращу медіакомпанію в Східній Європі, і з приходом Бориса ми наблизилися до цієї мети», – цитує Федоріна «Forbes Україна».

Давиденко працював в українському Forbes у 2011–2013 роках. В листопаді 2013 року Давиденко залишив журнал разом із частиною редакції на знак протесту проти цензури з боку нового власника Сергія Курченка. До 1 грудня 2021 року очолював редакцію LIGA.net.

«Вірю в силу підприємництва й у те, що Україна потребує якісного ділового видання. Це велика честь – служити нашій аудиторії разом із видатною командою журналістів», – зазначив Давиденко.

Фото: Tatiana Morozova Skydan/Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY