Олександр Ткаченко заперечив свою можливу відставку восени

Олександр Ткаченко заперечив свою можливу відставку восени

29 Липня 2021
1849

Олександр Ткаченко заперечив свою можливу відставку восени

1849
Міністр зазначив, що «жодних серйозних розмов із цього приводу ні керівництво фракції, ні парламенту, ні Офісу, ні Кабміну не веде».
Олександр Ткаченко заперечив свою можливу відставку восени
Олександр Ткаченко заперечив свою можливу відставку восени

Міністр культури й інформаційної політики Олександр Ткаченко в інтерв'ю НВ заперечив свою можливу відставку восени, назвавши цю інформацію чутками.

«Ви знаєте, я взяв за звичку вже багато років не коментувати чутки, тому коментарів не буде», — сказав міністр.

Він зазначив, що «жодних серйозних розмов із цього приводу ні керівництво фракції, ні парламенту, ні Офісу, ні Кабміну не веде».

Ткаченко розповів, що при призначенні на посаду у нього була розмова з президентом про KPI, які він повинен продемонструвати. «Маю на увазі ключові напрямки, які ми визначили з президентом — Велика Реставрація, Мандруй Україною, екосистема креативних індустрій, діджиталізація та інформаційна безпека», — уточнив він.

Нагадаємо, 30 червня 2021 року Кароліна Ашіон звинуватила колишнього генерального директора «1+1 медіа» та каналу «1+1», міністра культури та інформаційної політики Олександра Ткаченка в расизмі. Ведуча розповіла, що шість років Ткаченко відмовив їй у кастингу на ранкове шоу через колір шкіри. Ткаченко відкинув звинувачення, сказавши, що як гендиректор холдингу не проводив кастинги. 1 липня народний депутат від фракції «Європейська солідарність» Володимир Ар'єв 1 липня повідомив, що разом з колегами ініціює звільнення Ткаченка з посади міністра культури через звинувачення в расизмі.

Після відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, джерела «Детектора медіа» казали, що президент Володимир Зеленський планує провести великий збір партії «Слуга народу», на якій нібито обговорюватимуть в тому числі відставки міністра оборони Андрія Тарана, міністра юстиції Дениса Малюськи та міністра культури та інформаційної політики Олександра Ткаченка. За даними джерел, Ткаченко займатиме посаду міністра до вересня цього року. На його місце нібито розглядають кандидатуру першого заступника міністра Ростислава Карандєєва. Тоді радниця міністра культури Ольга Боровикова на запитання, чи має Олександр Ткаченко намір залишити посаду, відповіла: «Про це навіть не йдеться».

Фото: Олександр Ткаченко / фейсбук

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1849
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду