Юрій Костюк став радником Зеленського

Юрій Костюк став радником Зеленського

9 Липня 2021
10007

Юрій Костюк став радником Зеленського

10007
Костюк і надалі відповідатиме за підготовку промов та виступів голови держави.
Юрій Костюк став радником Зеленського
Юрій Костюк став радником Зеленського

Президент Володимир Зеленський 9 липня звільнив Юрія Костюка з посади заступника керівника Офісу президента України Андрія Єрмака та призначив його своїм радником.

«Юрій Костюк, який працював заступником керівника Офісу президента України, призначений радником президента України та сфокусує увагу на стратегічних питаннях розвитку держави та стрімкої трансформації суспільних процесів. Також Юрій Костюк і надалі відповідатиме за підготовку промов та виступів голови держави», – йдеться в повідомленні.

Заступником керівника ОПУ з гуманітарних питань призначили Олексія Дніпрова, а керівницею Апарату ОПУ – Марію Вітушок.  

«Володимир Зеленський переконаний, що поєднання досвіду та нових творчих підходів дасть можливість посилити Офіс президента та активізувати роботу за відповідними напрямками», – йдеться в повідомленні.

Юрій Костюк писав сценарії до серіалів та фільмів студії «Квартал 95», зокрема «Слуга народу», «Свати 5», «8 перших побачень», «Любов у великому місті 3» тощо. У травні 2019 року президент Володимир Зеленський призначив його заступником тоді ще голови Адміністрації президента Андрія Богдана. Костюк разом з Кирилом Тимошенком відповідав за інформаційну політику АП, а потім ОПУ. 

В Офісі президента він також займається підготовкою промов голови держави. Юрій Костюк у березні-квітні 2021 року планував взяти участь у конкурсі на посаду голови «Суспільного», однак не був до нього допущений через те, що відправив неповний пакет документів після завершення дедлайну.

Нагадаємо, 9 липня 2021 року президент України Володимир Зеленський підписав указ про призначення Сергія Никифорова речником президента.

Фото: відкриті джерела

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10007
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду