У Києві підпалили авто засновника порталу DTP.Kiev.ua

У Києві підпалили авто засновника порталу DTP.Kiev.ua

18 Лютого 2021
2394

У Києві підпалили авто засновника порталу DTP.Kiev.ua

2394
Антонов пов'язує підпал зі своєю професійною діяльністю.
У Києві підпалили авто засновника порталу DTP.Kiev.ua
У Києві підпалили авто засновника порталу DTP.Kiev.ua

У Шевченківському районі Києва в ніч на 17 лютого підпалили авто засновника порталу DTP.Kiev.ua Владислава Антонова. Про це повідомили на сторінці DTP.Kiev.ua у Facebook.

«Зловмисників було двоє, один з них в даний час у важкому стані, пошуком другого займаються органи МВС», – йдеться в повідомленні.

Як пише 5 канал, одного палія спіймали, інший – утік. Поліція вже займається розслідуванням справи.

Пан Антонов пов'язує підпал зі своєю професійною діяльністю, адже неодноразово отримував погрози. Він каже, що знає, хто є виконавцем та замовником злочину, але через таємницю розслідування їхніх імен не називає.

«Люди хотіли помсти. Деякі не задоволені порядком на дорогах, і відповідно так поводяться. Вони не могли більше нічого зробити, як зіпсувати чиєсь майно. Людей не влаштовує порядок, хочуть поводитися на дорогах так, як уважають за потрібне», – додав Владислав Антонов.

Портал DTP.Kiev.ua висвітлює надзвичайні події в Києві, зокрема – ДТП та крадіжки.

Нагадаємо, у ніч на 7 лютого в Києві згорів автомобіль журналіста та політтехнолога Володимира Єгорова. Постраждалий вважає, що автівку підпалили, а інцидент пов'язує зі своєю політичною та журналістською діяльністю. Це вже другий випадок за два роки, коли Володимиру Єгорову підпалюють автомобіль.

Фото: DTP.Kiev.ua / Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2394
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду