У Києві згорів автомобіль журналіста та політтехнолога Володимира Єгорова

У Києві згорів автомобіль журналіста та політтехнолога Володимира Єгорова

7 Лютого 2021
3935

У Києві згорів автомобіль журналіста та політтехнолога Володимира Єгорова

3935
Це вже другий випадок за два роки, коли Володимиру Єгорову підпалюють автомобіль. Водночас він заявляє, що між собою ці випадки не пов'язані.
У Києві згорів автомобіль журналіста та політтехнолога Володимира Єгорова
У Києві згорів автомобіль журналіста та політтехнолога Володимира Єгорова

У ніч на 7 лютого в Києві згорів автомобіль журналіста та політтехнолога Володимира Єгорова, про що він повідомив у Facebook. Постраждалий вважає, що автівку підпалили.

«Сьогодні вночі (приблизно о 01:00) було підпалено мій автомобіль Citroen C5 Aircross. Автомобіль 2019 року випуску, купувався в офіційного дилера (там і обслуговувався) з пробігом 46 тис. км, паливо – дизель. Він знаходився на стоянці, що охороняється, в Києві, на проспекті Правди. Про подію дізнався від співробітників охорони стоянки о 01:20, коли машина вже горіла і приїхали пожежники і співробітники поліції. Ніхто не постраждав, окрім гаражів і мого автомобіля, який знищений повністю», – написав Володимир Єгоров.

За його словами, поліція зафіксувала сліди ймовірного злочинця, який міг підпалити автомобіль. Вони вели від машини до місця, звідки він потрапив на стоянку. Наразі журналіст чекає на результати експертизи. Інцидент він пов'язує зі своєю політичною та журналістською діяльністю.

Це вже другий випадок за два роки, коли Володимиру Єгорову підпалюють автомобіль. Водночас він вважає, що між собою ці випадки не пов'язані. 

Нагадаємо, у ніч на 17 серпня 2020 року в Броварах Київської області невідомі підпалили авто проєкту журналістських розслідувань «Схеми», яке належить водію програми Борису Мазуру. Головна редакторка програми Наталка Седлецька пов’язує підпал з професійною журналістською діяльністю, яка «комусь дуже не подобається». Поліція Київської області розпочала кримінальне провадження за цим фактом, подію кваліфікували як умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу.

26 серпня поліція затримала одного підозрюваного в підпалі та оголосила в розшук ще двох підозрюваних. 27 серпня затриманому оголосили підозру, а 28 серпня його арештували на 60 діб з можливістю вийти під заставу в розмірі 175 650 грн. Крім нього слідство шукає ще трьох осіб, причетних до підпалу, двоє з них оголошені в розшук.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3935
Теги:
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду